Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Συνάντηση με Κουρουμπλή για τα ζητήματα του δήμου Ξηρομέρου

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, χθες Παρασκευή στην Αθήνα.Ακολούθησε κοινή συνάντηση του Υπουργού με τον Δήμαρχο και την αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά.
12214422_10206961337584755_1760517572_oΟ κ. Γαλούνης ενημέρωσε τον κ. Κουρουμπλή για όλα τα θέματα που αφορούν το Δήμο Ξηρομέρου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Ξηρομέρου, ο Υπουργός άκουσε με προσοχή τον Δήμαρχο και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προώθηση και την λύση των προβλημάτων. Εξ’ άλλου ο κος Κουρουμπλής είναι γνώστης όλων των θεμάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος, και λόγω της καταγωγής του αλλά και λόγω ότι υπήρξε πολλά χρόνια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.
Ο κ. Κουρουμπλής αφού έδωσε άμεση λύση σε ορισμένα αιτήματα, όπως τη χρηματοδότηση του Δήμου για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, διαβεβαίωσε τον κ. Γαλούνη ότι θα αγωνισθεί με όλες του τις δυνάμεις για την προώθηση και την λύση των προβλημάτων αυτών.
Ακολούθησε κοινή συνάντηση του Υπουργού με τον Δήμαρχο και την αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Δήμο και την Περιφέρεια, και τα οποία μπορούν να λυθούν σε συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων.
Ο Ερ. Γαλούνης ευχαρίστησε θερμά τον Π. Κουρουμπλή, τόσο για την υποδοχή όσο και για την αμέριστη στήριξη που προσφέρει στον Δήμο Ξηρομέρου.
Ευχαρίστησε επίσης την αντιπεριφερειάρχη κυρία Σταρακά για την κοινή συνάντηση που είχαν με τον Π. Κουρουμπλή , καθώς επίσης και για την προσωπική της βοήθεια στην λύση των προβλημάτων του Δήμου Ξηρομέρου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.