Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Συνάντηση με Κωστούλα θέλει ο Eρασιτέχνης

Ο Π.Στεργίου

Το κλίμα αβεβαιότητας και προβληματισμού που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναιτωλικού –ελέω των προθέσεων του Φ. Κωστούλα για αποχώρηση από την ομάδα- κάθε άλλο παρά αδιάφορους έχει αφήσει τους παράγοντες του Ερασιτέχνη συλλόγου. Στα πλαίσια της επόμενης μέρας λοιπόν οι ιθύνοντες του ερασιτέχνη και –όπως μας αποκάλυψε ο πρόεδρος κ. Πάνος Στεργίου- θα ζητήσουν συνάντηση με τον κ. Κωστούλα εντός της επόμενης εβδομάδος για να βάλουν επί τάπητος τα τωρινά δεδομένα και να ακούσουν από πρώτο χέρι το πώς σκέφτεται ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναιτωλικού τη μεταβατική περίοδο στο αγρινιώτικο σωματείο.

«Ο Παναιτωλικός είναι ένα κομμάτι που μας αφορά όλους και η επικείμενη αποχώρηση του Φ. Κωστούλα δε θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους», ήταν τα λόγια του κ. Στεργίου ο οποίος μεταξύ άλλων δεν έκρυψε την αγωνία και το σκεπτικισμό του όσον αφορά το μέλλον της ομάδας του Αγρινίου, αν τελικά δε βρεθεί αγοραστής.

Από το ρεπορτάζ προέκυψε επίσης ότι οι συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει – πριν αρκετό χρονικό διάστημα- μεταξύ του κ. Κωστούλα και του ερασιτέχνη Παναιτωλικού για επέκταση της εννιαετούς συμφωνίας που αφορούν τα δικαιώματα και την παραχώρηση του γηπέδου από τον ερασιτέχνη στον πρόεδρο της ομάδας έχουν παγώσει και ουδείς πλέον μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά ποια θα είναι η επόμενη μέρα στον Παναιτωλικό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.