Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Συνάντηση με τον Σύλλογο Πολυτέκνων ο Γ. Παπαναστασίου

Συνάντηση με τον Σύλλογο Πολυτέκνων ο Γ. Παπαναστασίου

DSC_0978Το Σύλλογο Πολυτέκνων, Αγρινίου και  Περιχώρων, επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  και είχε συνάντηση με μέλη της Διοίκησης.


Η σχετική ανακοίνωση Τύπου, αναφέρει:

” Το πρώτο θέμα που  τέθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Δημήτρη Ντάουλα είναι   ως αυριανός δήμαρχος, ο κ.Παπαναστασίου, να δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των πολυτέκνων  και να  αυξηθεί η έκπτωση που έχουν στα δημοτικά τέλη.

 Ο κ. Παπαναστασίου συνεχάρη τον Πρόεδρο και  το  Δ.Σ. για τη δραστηριότητά τους  και δήλωσε πως ως νέα Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Συλλόγου και την πολύτεκνη οικογένεια, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια ενίσχυσης του έργου «Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου να στηρίξουμε την πολύτεκνη και τρίτεκνη οικογένεια. Ιδιαίτερα μέσα στην κρίση, πρέπει να σταθούμε δίπλα τους » ανέφερε χαρακτηριστικά .

 Επίσης το Δ.Σ ζήτησε από τον υποψήφιο δήμαρχο να αποδώσει τη δέουσα τιμή, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα,  στους ευεργέτες της πόλη μας, παλαιούς και νέους όπως : Αφοί Παπαστράτου , Μπέλλος , Κωστούλας κ.α. Ο κ.Παπαναστασίου δεσμεύθηκε ότι θα προωθήσει άμεσα τα αιτήματα τους και υπογράμμισε πως στο πρόγραμμα του ήδη έχει συμπεριλάβει την αναβιώσει  των Παπαστρατείων” .

DSC_0975

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.