Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Συνάντηση Παπαναστασίου με τους προέδρους

Συνάντηση Παπαναστασίου με τους προέδρους

unnamedΣυνάντηση με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αγρινίου είχε ο δήμαρχος κ. Γιώργος Παπαναστασίου το βράδυ της Πέμπτης 18 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Η όλη συζήτηση δεν διήρκησε πολύ, ήταν ωστόσο ουσιαστική και επικεντρώθηκε στο να ενημερωθούν πληρέστερα οι πρόεδροι για τα δικαιώματα που τους δίνει ο «Καλλικράτης», αλλά και για το μέχρι που αυτά φτάνουν, ώστε να ασκούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα καθήκοντά τους. Διανεμήθηκε μάλιστα και σχετικό φυλλάδιο με τις διατάξεις του «Καλλικράτη» που αφορούν τις αρμοδιότητες των τοπικών συμβουλίων.

Καλή συνεργασία με όλους ανεξάρτητα από τον συνδυασμό με τον οποίον εξελέγησαν ζήτησε ο δήμαρχος από τους προέδρους, τονίζοντας την ανάγκη καλού συντονισμού των τοπικών συμβουλίων με τη δημοτική Αρχή και τους αρμόδιους ,για κάθε ζήτημα, αντιδημάρχους, για τα έργα που γίνονται σε κάθε χωριό, αλλά και τις εργασίες που πρόκειται να ξεκινήσουν εν όψει του χειμώνα, όπως ο καθαρισμός των αγροτικών δρόμων.

Τέλος, ζήτησε τη βοήθειά τους, για να συνταχθεί επαρκώς το περιουσιολόγιο του δήμου Αγρινίου. Το αίτημα του δημάρχου προς τους πρόεδρους ήταν, ουσιαστικά, να γίνει μια καταγραφή της δημοτικής περιουσίας σε κάθε κοινότητα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.