Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Συνάντηση Σαλμά με τη ΝΟΔΕ στο Αγρίνιο.

Συνάντηση Σαλμά με τη ΝΟΔΕ στο Αγρίνιο.

Με τη νέα του ιδιότητα, αυτή του υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, συναντήθηκε χθες το πρωί σε γνωστό ξενοδοχείο του Αγρινίου ο κ. Μάριος Σαλμάς με τα μέλη του Δ.Σ της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας . Η συνεδρίαση όπως μπορείτε να φανταστείτε έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ενώ οι ευχές έδιναν και έπαιρναν. Βέβαια, για να έρθουμε στην ουσία της συνάντησης αξίζει να αναφέρουμε, ότι άπαντες τόνισαν στον κ. Σαλμά την ανάγκη να προωθηθούν και να υλοποιηθούν τα πάγια αναπτυξιακά αιτήματα του νομού, όπως το Πανεπιστήμιο, το Νοσοκομείο και το Εφετείο. Απ την πλευρά του, ο υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι κυρίως στον τομέα της υγείας και ειδικότερα στο θέμα του Νοσοκομείου της πόλης μας, η παρέμβασή του θα είναι καταλυτική, ενώ παράλληλα ο ίδιος μέσω της κυβερνητικής του θέσης θα διεκδικήσει δυναμικά όλα όσα η παράταξή του έχει δεσμευτεί για το νομό μας.

Από τα ανωτέρω γίνεται αντιληπτό ότι ο Αιτωλοακαρνάνας πολιτικός έχει τη βούληση και την πρόθεση να βοηθήσει για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν το νομό μας. Μένει όμως να δούμε εάν και κατά πόσο τα λόγια θα μετουσιωθούν σε πράξη και σε έργα ουσίας. Παρατηρούμε επίσης ότι το μήνυμα του Καραμανλή προς τα μέλη της κυβέρνησής του είναι ξεκάθαρο σχετικά με τον επαναπροσδιορισμό των σχέσεων της ηγεσίας του κόμματος με τη βάση του. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυτό το Σαββατοκύριακο και ο κ. Μπεκίρης, υφυπουργός Μεταφορών, περιοδεύει στην Αχαϊα, ενώ το προηγούμενο ο κ. Κοντογιάννης, υφυπουργός Απασχόλησης, βρέθηκε στην Ηλεία. Μάλιστα και ο ίδιος ο κ. Σαλμάς τόνισε προς τα μέλη της ΝΟΔΕ ότι θα δίνει το παρών στην Αιτωλοακαρνανία όσο το δυνατόν περισσότερες φορές μπορεί.

Όλες αυτές οι κινήσεις μπορούν να ερμηνευθούν με πολλούς τρόπους. Προσπάθεια ανάκαμψης και δυναμικού comeback της ΝΔ; Προσπάθεια να διασώσουμε την αξιοπρέπεια μας και ότι έχει απομείνει; Ή μήπως άρωμα πρόωρων εκλογών σε περίπτωση που οι δημοσκοπήσεις δείξουν κλείσιμο της ψαλίδας…;;; Εμείς παραθέτουμε όλα τα σενάρια -ή κάποια εξ αυτών- γιατί πολύ απλά στην πολιτική οι προβλέψεις είναι επισφαλείς…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.