Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Συνάντηση στη Ναύπακτο για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις

fwlvodvbut4d74b3d19eb1eΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση, στο Δημαρχείο Ναυπάκτου, για τη διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων. Συμμετείχαν ο κ. Θ. Δαβανέλλος Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝ και ο κ. Β. Μπακατσιάς (μέλος ΔΣ της ΟΕΒΕΝ ) , ο κ. Απ. Παπαϊωάννου Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, η κα Κωστία Φράγκου-Πανταζή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ναύπακτος. Πολιτιστικές Διαδρομές», ο κ. Ι. Κοργιαλάς από τον Σύλλογο για τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου (Lepanto 1571), ο κ. Θ. Ζησιμόπουλος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σιμιωτών, η κα Ε. Δημοπούλου από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αντιρρίου το «Καστέλλι», η κα Κ. Γιαννίκα από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου και εκπρόσωποι καρναβαλικών ομάδων.
Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου κ. Ν. Πλούμης και κ.Κ. Κακούρας είχαν μία εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων με όλους τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους φορέων και ενδιαφερομένους
Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 19:00 στο Κεντρικό Δημαρχείο.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για την καρναβαλική παρέλαση (13 Μαρτίου 2016) γίνονται στο Τμήμα Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Ναυπακτίας, τηλ. 26343-61216 & 61222)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.