Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών για την Κωνωπίνα

Ενημέρωση από τον Σύλλογο Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου 

DSC04968

Συνάντηση εργασίας επιτελών του Υπουργείου Υποδομών, του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας, του Προέδρου της Τ.Κ. Κωνωπίνας και του Συλλόγου Κωνωπινιωτών  Ξηρομέρου.

Χθες, 10 Φεβρουαρίου και ώρα 13.00, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών, στην Αθήνα, τετραμερής συνάντηση εργασίας από εκπροσώπους του Υπουργείου Υποδομών, και συγκεκριμένα τον Γενικό υπεύθυνο των έργων Δυτικής Ελλάδας κ. Παπαγιαννίδη Δημήτριο, τον μηχανικό έργου κ. Λακαφώση, τον Δήμαρχο  Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γεώργιο Αποστολάκη, τον μηχανικό του Δήμου Κωνσταντίνο Μπρουσινό, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κωνωπίνας κ. Χρήστο Τίγκα  και  Μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου “ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ” .

Στην παραπάνω συνάντηση, που ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και ελπιδοφόρα, εξετάσθηκε, εάν είναι δυνατόν να διοχετευθεί νερό με φυσική ροή από το Φράγμα Αχυρών στην υδατοδεξαμενή της Κωνωπίνας, ώστε να αρδευτεί η  περιοχή που βρίσκεται εγγύς της δεξαμενής, κατά τη β΄ φάση των έργων και αποκατασταθεί η αδικία  σε βάρος της Κωνωπίνας,  που  έχει εξαιρεθεί παντελώς από το εν λόγω έργο.

DSC04945

DSC04948

DSC04954

DSC04961

DSC04965

DSC04968

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.