Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Συνάντηση τη Δευτέρα με Βορίδη για τα προβλήματα σε Νοσοκομείο και Κέντρα Υγείας

unnamedΣυνάντηση με το Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Γιώργο Βλάχο και τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Χαλκιόπουλου πραγματοποίησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης.
Ο Αιτωλοακαρνάνας πολιτικός ενημερώθηκε από τον κ. Ζάβρα για τις ελλείψεις που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας σε ιατρικό προσωπικό, αλλά και στην ανάγκη να βρεθεί μια λύση για τη μεταφορά των ασθενών, καθώς το ασθενοφόρο που χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή το Κέντρο δεν πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας.
Παράλληλα ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συζήτησε με τον κ. Βλάχο ζητήματα του Νοσοκομείου του Αγρινίου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενίσχυση του προϋπολογισμού και στην αύξηση του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου του Αγρινίου.
Ο Κώστας Καραγκούνης επικοινώνησε με τον Υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη κι αφού τον ενημέρωσε για τα όσα του ανέφεραν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου και ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας προγραμμάτισαν να συναντηθούν την ερχόμενη Δευτέρα προκειμένου να δοθούν άμεσες λύσεις στα προβλήματα των ιατρικών μονάδων της Αιτωλοακαρνανίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.