Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Είδε την Πρύτανη ο δήμαρχος, θα ζητήσει συνάντηση και με τον υπουργό

Είδε την Πρύτανη ο δήμαρχος, θα ζητήσει συνάντηση και με τον υπουργό

Για τα προβλήματα της πανεπιστημιακής σχολής. Στο Αγρίνιο η Πρύτανης τη Δευτέρα .

unnamed (1)Συνάντηση με την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου είχε σήμερα στην Πάτρα ο δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου.

Στη συνάντηση, που έγινε παρουσία και του αναπληρωτή της Πρυτάνεως  Γ. Αγγελόπουλου, η Πρύτανης ενημέρωσε το κ. Δήμαρχο για την κατάσταση που επικρατεί στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα και του κατέθεσε την  αγωνία της για τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί το Πανεπιστήμιο Πατρών με κυρίαρχα την υποστελέχωση των υπηρεσιών του και τις συνθήκες υποχρηματοδότησης που δυσκολεύουν την εύρυθμη λειτουργία και των τμημάτων του Αγρινίου.

«Η πολιτεία και το αρμόδιο υπουργείο θα πρέπει να συμβάλουν προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης των απαιτούμενων πόρων για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος» ανέφερε ο κ. Παπαναστασίου και  εξέφρασε την ανάγκη συμπόρευσης του Πανεπιστημίου με το Δήμο Αγρινίου,  προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τμήματα του Αγρινίου όπως, η σίτιση των φοιτητών , η στέγαση κ.α

Ο κ. Παπαναστασίου αναμένεται να ζητήσει συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, ενώ  τη Δευτέρα, 9/3/2015  η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου  θα επισκεφθεί  τα τμήματα του Αγρινίου .

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. spiros papa

    Αυτα κ Παπαναστασιου τα ελεγε και τα εκανε κ ο προκατοχος σας, η καταληξη ειναι να χαθει η αυτονομια του πανεπιστημιου κ βλεπουμε!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.