Τρίτη, Δεκέμβριος 10, 2019

Συνέλευση ιατρών με το βλέμμα στο νέο Νοσοκομείο

Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί αύριο Τετάρτη η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων-Κέντρων Υγείας. Καλεί μάλιστα τους ιατρούς του νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας να συμμετάσχουν στη συνέλευση που θα λάβει χώρα στις  12.30΄ μ.μ. (στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων-στο container απέναντι από τον χώρο των μαγειρείων ). Η συνέλευση λογικά θα είναι ενδιαφέρουσα όπως και οι απόψεις των ιατρών για τις προϋποθέσεις μεταφοράςστο νέο Νοσοκομείο που είναι  (όπως και το νέο οργανόγραμμα) πρώτο θέμα στην ατζέντα.

Το ζήτημα αναμένεται να κυριαρχήσει στην επικαιρότητα το επόμενο διάστημα μετά και τις αναφορές του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μ. Σαλμά (το δηλώνει σήμερα στη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ) πως η μετεγκατάσταση θα γίνει μέχρι 31 Μαρτίου καθώς υπήρξε και εξωδικαστικός συμβιβασμός για τις προσφυγές στους τέσσερις διαγωνισμούς. Η μετεγκατάσταση πάντως είναι πολυσύνθετο θέμα και προφανώς επ’αυτού θα τοποθετηθούν αύριο οι γιατροί.

Κατά τα λοιπά στη Γενική Συνέλευση αύριο θα συζητηθούν και το εφημεριακό, οι περικοπές στα μισθολόγια, οι αποφάσεις Ο.Ε.Ν.Γ.Ε και οι εκλογές για το νέο επιστημονικό συμβούλιο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.