Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Συνέλευση και εκλογές στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου

αιμοδοσίαΣε Ετήσια Απολογιστική Συνέλευση & Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου προσκαλεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου προσκαλεί όλα τα μέλη του στην Ετήσια, Τακτική, Απολογιστική Συνέλευσή του, τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 6 μμ στα Γραφεία του Συλλόγου (Αναστασιάδη και Βότση γωνία). Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Καλούνται όλοι οι εθελοντές αιμοδότες της πόλης μας, να παρευρεθούν, ώστε να ενημερωθούν για τις παρελθούσες δράσεις του Συλλόγου καθώς και για να συζητηθούν οι επερχόμενες δραστηριότητές του. Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν ή να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την κάρτα Εθελοντή Αιμοδότη τους. Η ψηφοφορία θα λάβει χώρα από τις 7μμ έως τις 9 μμ.

Ας έχουμε όλοι ενεργό ρόλο σε ό,τι αφορά την Εθελοντική Αιμοδοσία! Είναι ένα θέμα που δεν αφορά μόνο τους συνανθρώπους μας, αλλά κι εμάς τους ίδιους. Ένας μόνο δε φτάνει…!

Για το Δ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.