Τρίτη, Αύγουστος 20, 2019

Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ Θέρμου

images

Γενική Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Θέρμου έλαβε χώρα με την ανακοίνωση να αναφέρει πως « η οργάνωση του Θέρμου κατά συντριπτική πλειοψηφία συστρατεύεται στον αγώνα για τη νίκη του το ΣΥΡΙΖΑ και βγαίνει δυναμικά μπροστά στη μάχη των εκλογών». Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015, Γενική Συνέλευση των μελών της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Θέρμου με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την προετοιμασία του προεκλογικού αγώνα. Στη συνέλευση παρευρέθηκαν από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αιτ/νίας ο Κώστας Ταφλανίδης και ο Πάνος Μανδέλος, όπως και ο Γιώργος Σταμούλης, από το γραφείο της βουλευτή Μαρίας Τριανταφύλλου. Ακολούθησε συζήτηση και τοποθετήσεις των μελών για την αναγκαιότητα της ενεργοποίησης όλων των μελών και των φίλων του Σύριζα με στόχο τη νίκη του στις εκλογές της 20Ης Σεπτεμβρίου και τη συνέχιση της αριστερής διακυβέρνησης της χώρας που κάποιοι διέκοψαν βίαια οδηγώντας με τη στάση τους στην πτώση της κυβέρνησης.
Κατά συντριπτική πλειοψηφία τα μέλη της οργάνωσης του Θέρμου( με εξαίρεση 1-2 μέλη) στηρίζουν τον αγώνα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για μια ισχυρή εντολή διακυβέρνησης, ώστε να γίνουν εκείνες οι μεταρρυθμίσεις και οι αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος μας και να προστατευτούν οι φτωχοί και αδύναμοι πολίτες που έχουν πληγεί από την κρίση και τα μνημόνια. Διατρανώθηκε η θέληση όλων να βγουν δυναμικά στον αγώνα ενημερώνοντας τις κοινωνίες όλων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Θέρμου για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης, εκλέχτηκε Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα που θα συντονίσει τον προεκλογικό αγώνα και θα ανοίξει τις επόμενες μέρες το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Θέρμο.
Τέλος, αποφασίστηκε να διοργανωθεί στο Θέρμο ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση με παρουσία υποψηφίων βουλευτών και στελεχών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.