Τρίτη, Αύγουστος 20, 2019

Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι

ΣΥΡΙΖΑ Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής σε ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε στις 02/09/2015 η Γενική Συνέλευση της Οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου. Στην Γενική Συνέλευση υπήρξε καθολική συμμετοχή των μελών της Οργάνωσης και παρευρέθηκε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριαντάφυλλου ενώ ο Γιώργος Βαρεμένος απέστειλε χαιρετισμό διότι απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Η Γενική Συνέλευση εξέφρασε την ομόθυμη στήριξη της Οργάνωσης στον αγώνα του Κόμματος για την επίτευξη των εκλογικών του στόχων στην αναμέτρηση της 20/09/2015. Κατά την διάρκεια της συζήτησης αναδείχθηκε ως κορυφαίο ζήτημα η άμεση ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων – κομματικών και κοινωνικών του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι προγραμματικές θέσεις του κόμματος, η δημοσιοποίηση των προεκλογικών στόχων του Ιανουαρίου που επιτεύχθηκαν, οι δράσεις μας σε τοπικό επίπεδο καθώς και τα ζητήματα ηθικής και πολιτικής τάξης που είναι απολύτως διακριτά ανάμεσα στο παλαιό και φθαρμένο καθεστώς 40 ετών διακυβέρνησης και το νέο που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Καθορίστηκε για το επόμενο χρονικό διάστημα η εξωστρεφής δράση της Οργάνωσης στο σύνολο του διευρυμένου Δήμου, η πραγματοποίηση ανοιχτής κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης καθώς και η διερεύνηση ενοικίασης γραφείων σε κεντρικό σημείο της Πόλης.
Τέλος έγινε η εγγραφή νέων μελών στα πλαίσια της απόφασης για διεύρυνση και αντιστοίχιση του κοινωνικού ΣΥΡΙΖΑ με την οργανωτική του δομή.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΓΑΛΑΝΗΣ

    περιμενουμε με αγωνια τους αφους Θεοφιλατου , τον αιωνιο θα περιμενω διορισμο στο νοσοκομειο Μεσολογγιου Πανο Παπαδοπουλο και τους υπολοιπους να ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και να μεταφερουν το εκλογικο μηνυμα του ΣΥΡΙΖΑ (πλειστηριασμοι, μειωσεις συνταξεων, μισθων, κτλ). Αντε βγειτε να δουμε ποσα αποιδια πιανει ο σακος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.