Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Συνέλευση της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Θέρμου

Συνέλευση της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Θέρμου

Την Κυριακή 16/6/2013 στο κτίριο του Δημαρχείου της πόλης του Θέρμου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη στα πλαίσια του προσυνεδριακού διάλογου, ενόψει του 1ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, συνέλευση της τοπικής οργάνωσης.

Τη συζήτηση, με θέματα το καταστατικό και τις θέσεις του κόμματος, συντόνισε ο Κώστας Μαραγιάννης. Ο Κώστας Φωτόπουλος μέλος της νομαρχιακής και της κεντρικής επιτροπής του κόμματος μίλησε για την επικαιρότητα των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ. Ο Κώστας Ταφλανίδης ,μέλος της Nομαρχιακής Eπιτροπής μίλησε για τις νέο καταστατικό του κόμματος το οποίο, όπως τόνισε, δίνει έμφαση και προτεραιότητα στα μέλη του κόμματος και στη λειτουργία των οργανώσεων στη βάση της ισοτιμίας και των θέσεων που θα διαμορφωθούν στο συνέδριο. Η βουλευτής Μαρία Τριανταφύλλου, τοποθετήθηκε πάνω στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις τονίζοντας πως είναι αναγκαίο ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην οργάνωση της αντίστασης στο «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» του κ. Αντώνη Σαμαρά

Στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις και οι τοποθετήσεις των μελών της οργάνωσης. Τα μέλη της οργάνωσης τόνισαν την αναγκαιότητα για την οργάνωση της δράσης σε κάθε πόλη και κάθε χωριό, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος πάνω στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα επισήμαναν την αναγκαιότητα να υπάρχει ενιαία θέση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια παρανοήσεων και διαστεβλώσεων των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, τονίστηκε η ανάγκη να μείνει σταθερός ο Συριζα στις θέσεις του για το μνημόνια και την καταγγελία τους.

Τ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.