Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Συνέχεια στην ταλαιπωρία..

Συνέχεια στην ταλαιπωρία..
Τη στιγμή που τα μπλόκα ολοένα και λιγοστεύουν το “δικό” μας στην Ερμίτσα καλά κρατεί. Τις προηγούμενες μέρες έκλεισε κανονικά σε ώρα αιχμής, προκαλώντας την αντίδραση πολλών οδηγών. Όπως βλέπετε και στο χάρτη πλήττει μόνο τη περιοχή του Αγρινίου, της οποίας οι κάτοικοι μπορεί μεν να κάνουν μόνο μια μικρή παράκαμψη ( πράσινο χρώμα), όμως το σημείο τριβής ΔΕΝ είναι η γέφυρα της Ερμίτσας, αλλά εκείνη της Αβόρανης, στην οποία όπως είναι γνωστό χωράει ένα αμάξι και για αυτό δημιουργείται το κυκλοφοριακό αυτό χάος.
Όσο ευαισθησία κοινωνική και αν έχουμε, απορούμε πραγματικά κατά πόσο η συνέχιση τέτοιων ενεργειών μπορεί να βρεί απήχηση και κοινωνικές συμμαχίες στη τοπική μας κοινωνία, όταν ουσιαστικά πλήττεται αποκλειστικά αυτή.
Μια ένδειξη σε αυτό είναι ότι στα ΜΜΕ και Blog πανελλήνιας εμβέλειας δεν αναφέρεται το μπλόκο της Ερμίτσας ( και αν γίνεται πολύ ελάχιστα), αλλά μονοπωλούν το ενδιαφέρον εκείνα της Θεσσαλίας και του Προμαχώνα.
“Εμείς και εμείς” είμαστε! Αν 5 από εμάς κλείνουν άλλους 15 δεν θα ιδρώσει το αυτί καμιάς και κανενός υπουργού..
Σήμερα πάντως θα γίνει συνάντηση των αγροτών με την υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή, η οποία θα είναι καθοριστική για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.