Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, 2020

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ- Ο Μαζιώτης ετοιμάζει τρομοκρατικό χτύπημα

maziwtis7Σε επιφυλακή βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ μετά την επανεμφάνιση του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος φέρεται να είναι έτοιμος για να πραγματοποιήσει ένα «μεγάλο» τρομοκρατικό χτύπημα, έχοντας «στόχο» πολιτικό ή οικονομικό πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, τα ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ ανησυχούν ιδιαίτερα μετά και την ταυτοποίηση του Νίκου Μαζιώτη στη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στα Μέθανα τον περασμένο Ιούλιο, ενώ παράλληλα δεν θεωρείται καθόλου τυχαία τα κείμενα που υπέγραψε από κοινού με την Πόλα Ρούπα στα οποία προειδοποιεί ξεκάθαρα για «νέες ένοπλες αντεπιθέσεις», ενώ αναφέρεται και στο θέμα της Χρυσής Αυγής.

Με νέα ομάδα κινείται ο καταζητούμενος Μαζιώτης

Η Αστυνομία, είναι πεπεισμένη ότι η ηγετική μορφή του «Επαναστατικού Αγώνα» έχει συγκροτήσει νέα ομάδα η οποία αποτελείται από «επίλεκτα» πρόσωπα της νέας τρομοκρατίας και ετοιμάζει τρομοκρατικό χτύπημα μεγάλου μεγέθους, ενώ το Εθνος επισημαίνει πως η χθεσινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τα ντοκουμέντα από την ληστεία τον Ιούλιο μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς οι Αρχές είναι πεπεισμένες ότι ο Μαζιώτης προετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό, προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα πιολύ σοβαρό τρομοκρατικό χτύπημα το οποίο θα έχει πολιτική ή οικονομική χροιά.

Η νέα ομάδα του εμπλέκεται σε 5 ληστείες

Παράλληλα, οι αστυνομικές πηγές οι οποίες επικοινώνησαν με το iefimerida.gr, υποστήριξαν πως ο Μαζιώτης και η ομάδα του δεν εμπλέκονται μόνο στην ληστεία στα Μέθανα, αλλά πιθανώς να βρίσκονται και πίσω από άλλες 4 ή 5 ληστείες, με κίνητρο φυσικά την εξασφάλιση πόρων για νέα όπλα και άλλο υλικό. Ο Μαζιώτης, εκτιμάται πως έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 1,5 εκα.τ ευρώ, από ληστείες τραπεζών στα Μέθανα, στο Βελεστίνο, στην Ακράτα, την Νεμέα και τις Σπέτσες.

Τέλος, αυτό που τόνισαν με έμφαση οι αστυνομικες πηγές, είναι πως ο τρομοκράτης ο οποίος διέφυγε μέσα από τα χέρια της ΕΛ.ΑΣ, παρουσιάζει κοινό τρόπο δράσης με τους Πυρήνες και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει πως υπάρχει μια «συνεννόηση» μεταξύ τους.

www.iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.