Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Συναντήθηκαν Κατσιφάρας -Παπαναστασίου

Συναντήθηκαν Κατσιφάρας -Παπαναστασίου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

Με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου προκειμένου να συζητήσουν για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν κυρίως την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας και ειδικότερα την πόλη του Αγρινίου.

Ο Απ. Κατσιφάρας με τον Γ. Παπαναστασίου αντήλλαξαν ευχές για την επανεκλογή του ο πρώτος και για τα νέα καθήκοντα του δεύτερου και ευχήθηκαν και οι δύο, καλή δύναμη και καλή επιτυχία, τονίζοντας ουσιαστικά πως θα πρέπει να υπάρξει αγαστή συνεργασία πάνω σε πολύ κρίσιμα ζητήματα προς όφελος των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν κυρίως τη νέα Προγραμματική Περίοδο και την προετοιμασία για το ΣΕΣ 2014-2020 ώστε να συνεχιστούν τα ουσιώδη έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Αγρίνιο και την γύρω περιοχή, με στόχο, όπως τόνισε ο Απόστολος Κατσιφάρας «να στηριχθούν οι πολίτες εν μέσω μια οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει όχι μόνο τους παραγωγικούς φορείς και τους επιχειρηματίες, αλλά και όλες τις οικογένειες και τους συμπολίτες μας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.