Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Συναυλία αντί ομιλίας από Κατσανιώτη- “Το Νέο έρχεται, η Δυτική Ελλάδα γιορτάζει!”

Συναυλία αντί ομιλίας από Κατσανιώτη- “Το Νέο έρχεται, η Δυτική Ελλάδα γιορτάζει!”

1
Από τον συνδυασμό «Μαζί, να φτιάξουμε τον τόπο μας», του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέα Κατσανιώτη, ανακοινώνονται τα εξής:

Το Νέο έρχεται, η Δυτική Ελλάδα γιορτάζει!

Στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, το «νέο» απέδειξε πως είναι η μεγάλη και ανερχόμενη δύναμη στην Δυτική Ελλάδα.
Οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, της Αχαΐας και της Ηλείας κουράστηκαν από τα «ξύλινα» λόγια και τις υποσχέσεις που ποτέ δεν γίνονται πράξεις.
Ξέρουν πια ότι τα (δήθεν) μεγάλα σχέδια συνοδεύονται από μικρές ή και ανύπαρκτες πολιτικές και δεν μπορούν να εμπιστευτούν εκείνους που μόλις στην προεκλογική περίοδο θυμήθηκαν ότι υπάρχει ανεργία, ότι η τοπική επιχειρηματικότητα βουλιάζει, ότι ο αγροτικός τομέας παραμένει υπανάπτυκτος και η τουριστική ανάπτυξη ακόμα αναζητείται.
Εκείνους, που εξάντλησαν την προεκλογική τους «πειθώ» με συμβάσεις για… μπαλώματα στο χειρότερο οδικό δίκτυο της χώρας και σε δρόμους που σχεδόν καθημερινά θερίζουν ζωές και σκορπούν ατελείωτο πόνο.
Την προσεχή Κυριακή, οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας θα κάνουν οριστικά στην άκρη τους πολιτικούς του χθες, που είχαν πολλές ευκαιρίες, αλλά ποτέ δεν απέδειξαν ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Ο Ανδρέας Κατσανιώτης και ο συνδυασμός του, χωρίς «παχιά» λόγια, δεσμεύονται για μία νέα νοοτροπία, σε μία νέα περιφέρεια, με ένα νέο μοντέλο διοίκησης.
Γνωρίζουν τα προβλήματα της πραγματικής κοινωνίας και ξέρουν πως σήμερα περισσότερο από ποτέ, απαιτείται ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε όλους τους τομείς.
Η Δυτική Ελλάδα, σε αυτές τις εκλογές, δίνει τόπο και χώρο στο νέο και στην ελπίδα. Σε έναν διαφορετικό τρόπο να πολιτευόμαστε, να διεκδικούμε και να ζούμε. Γι’ αυτό αλλάζει και τους «κανόνες» της προεκλογικής περιόδου…
Αντί για ομιλίες ή άλλου τύπου «κλασικές» πολιτικές εκδηλώσεις, καλεί τις νέες και τους νέους, αλλά και κάθε πολίτη της Δυτικής Ελλάδας, στον μώλο Αγ. Νικολάου στην Πάτρα, την Παρασκευή 23 Μαΐου και ώρα 20:00 σε μία γιορτή, στην οποία κοντά μας θα βρεθούν και θα τραγουδήσουν, ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαίας Ματιάμπα.
Ελάτε να δώσουμε τα χέρια και να τραγουδήσουμε.
Γιατί, οι εκλογές είναι πραγματική γιορτή της δημοκρατίας και των πολιτών.
Γιατί, το Νέο έρχεται και Δυτική Ελλάδα γιορτάζει!
Και από την επόμενη Δευτέρα, ξεκινάμε όλοι μαζί, με αισιοδοξία, εξωστρέφεια και σύγχρονη αντίληψη, να φτιάξουμε τον τόπο μας. Το θέλουμε, το μπορούμε και ξέρουμε πώς να το κάνουμε!

2

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.