Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Συνεδρίασε η γραμματεία Aγρινίου του “Κινήματος”

Συνεδρίασε η γραμματεία Aγρινίου του “Κινήματος”

kinima-logo2Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 η προσωρινή  Συντονιστική Γραμματεία του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του  δήμου Αγρίνιου.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση την συνεδρίαση απασχόλησαν κυρίως οργανωτικά θέματα, ενώ έγινε και μια σύντομη παρουσίαση των συμπερασμάτων της περιφερειακής σύσκεψης του Κινήματος, που έγινε την Παρασκευή 16 Μαΐου στην Πάτρα. Παράλληλα τονίστηκε η αναγκαιότητα πυκνότερης παρουσίας και παρεμβάσεων του Κινήματος για ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και συγκεκριμένα, πολιτικής και αυτοδιοίκησης, ανάπτυξης, υποδομών, αγροτικά, κλπ.

Τα γραφεία του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο Αγρίνιο βρίσκονται στην οδό Χ. Σαλάκου 2 και θα λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή κάθε απόγευμα από 7 μ.μ.  έως 9 μ.μ. Επίσης θα είναι ανοικτά κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Τηλέφωνο – φαξ: 26410-44222
email: tokinimaaitnias@gmail.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. antikeimenikos

    Αν είναι αυτοί προδότες που μας έβαλαν στο μνημόνιο σε πολύ χειρότερες καταστάσεις από τις σημερινές, γιατί δε βγαίνουμε τώρα που έχουμε πατριωτική κυβέρνηση;;;;;;

  2. Γιωργος Κ.

    Κρατείστε τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς για πάρτι σας, γιατί κατα πως φαίνεται πολιτικό λόγο δεν έχετε. Κρίντε τους άν θέλετε και άν μπορείτε πολιτικά και αφήστε τις κορώνες, Πατριωταράδες…..

  3. andronikos

    ……Οι γλάροι ακολουθούν τις τράτες επειδή πιστεύουν ότι θα ρίξουν σαρδέλες στη θάλασσα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.