Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή για νέα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών

leoforeio-mathitesΣυνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και μεταξύ άλλων, στα θέματα ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνεται και η ανάθεση κατόπιν διαπραγμάτευσης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την ανάθεση δρομολογίων μεταφοράς μαθητών  της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμων Πατρέων, Αιγιάλειας, Καλαβρύτων, Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με ταξί.

Η 7η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί την 17η Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.30 μ.μ., στην Πάτρα στα γραφεία της Περιφέρειας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 και Αμερικής).

Οι μεταφορείς θα πρέπει να προσκομίσουν το νομιμοποιητικά τους έγγραφα ήτοι: Δελτίο Ταυτότητας, άδεια κυκλοφορίας οχήματος, άδεια οδήγησης, αντίγραφο ασφαλιστικού συμβολαίου, πρόσφατο φύλλο Τεχνικού Ελέγχου ΚΤΕΟ και εξουσιοδότηση ( σε περίπτωση εκπροσώπησης) κ.λπ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.