Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Συνεδριάζει τώρα ο Ερασιτέχνης

Συνεδριάζει τώρα ο Ερασιτέχνης

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η συνεδρίαση του δ.σ. του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού με σκοπό τη μέχρι στιγμής αποτίμηση των προσπαθειών που έχουν γίνει από πλευράς του για την εξεύρεση λύσης στο διοικητικό αδιέξοδο που υπάρχει στην ομάδα του Αγρινίου. Τα πρώτα μηνύματα των προσπαθειών του κ. Στεργίου μόνο ενθαρρυντικά δεν ήταν και η αγωνία κορυφώνεται για το τι μέλει γεννέσθαι στον Παναιτωλικό. Κρίσιμη αναμένεται να είναι η αυριανή μέρα όπου και πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί τελικά το προκαθορισμένο για σήμερα ραντεβού με τον κ. Κωστούλα.

Από την πλευρά τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Θύρας 6 κρατούν στάση αναμονής καθώς περιμένουν και αυτοί τις όποιες εξελίξεις, με τον προβληματισμό τους πάντως να είναι έκδηλος.

Στα καθαρά αγωνιστικά η ομάδα θα έχει αύριο την τελευταία της προπόνηση πριν και το οριστικό κλείσιμο της φετινής σεζόν, ενώ οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει με τους Παλαιολόγο, Σιόντη και Γκόλια τα συμβόλαια των οποίων λήγουν, κάτι που όμως αναμένεται αργά ή γρήγορα να διευθετηθεί.

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.