Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2020

Συνελήφθησαν δύο δράστες μπαράζ διαρρήξεων-κλοπών στην περιοχή του Αγρινίου

Συνελήφθησαν, χθες Δευτέρα το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου δύο ημεδαποί ηλικίας 18 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, το τελευταίο εικοσαήμερο οι δράστες αφαιρούσαν δίκυκλες μοτοσικλέτες από το κέντρο του Αγρινίου, με τις οποίες στη συνέχεια διέπρατταν διαρρήξεις – κλοπές σε καταστήματα. Από την έρευνα εξιχνιάσθηκαν διαρρήξεις- κλοπές σε παιδότοπο στο Γιαννούζι Αγρινίου, σε καπνοπωλείο στο Αγρίνιο, σε κατάστημα μουσικών ειδών στο Αγρίνιο, σε αποθήκη διανομής γαλακτοκομικών προϊόντων στον Άγιο Ιωάννη Ρηγανά Αγρινίου, σε λογιστικό γραφείο επί της Ε.Ο. Αγρινίου – Μεσολογγίου, σε γραφείο τελετών στο Καινούργιο Αγρινίου, σε κατάστημα κατασκευών αλουμινίου στο Μπούζι Αγρινίου, σε κάβα ποτών στα Καλύβια Αγρινίου, σε κατάστημα ΠΡΟΠΟ στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Καινούργιο Αγρινίου , σε παντοπωλείο στο Δοκίμι Αγρινίου, σε τεχνικό γραφείο στο Αγρίνιο, σε γραφείο εταιρείας στο Γιαννούζι Αγρινίου και σε τυπογραφείο στο Αγρίνιο.
Από την πλούσια «δράση» τους οι δράστες αποκόμισαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.110 ευρώ, ενώ αφαίρεσαν ηλεκτρικές – ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, ποτά και διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας19.670 ευρώ. Ανευρέθησαν πέντε δίκυκλες μοτ/τες και μέρος των κλοπιμαίων τα οποία και αποδόθηκαν στους παθόντες.
Από την Υποδ/νση Ασφαλείας Αγρινίου εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες εγκληματικές πράξεις. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα (24-5-2011) στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.