Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Συνεργασία Παναιτωλικού με το Διαγνωστικό Κέντρο “ΕΥΗΝΩΡ” (video)

Συνεργασία Παναιτωλικού με το Διαγνωστικό Κέντρο “ΕΥΗΝΩΡ” (video)

1Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασία με το Διαγνωστικό Κέντρο «ΕΥΗΝΩΡ». Πρόκειται για ιδιωτικό φορέα παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης με έδρα το Αγρίνιο (στην οδό Ηρακλείτου), που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Με σύγχρονο εξοπλισμό, με πεπειραμένο επιστημονικό προσωπικό, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στη διάθεση των κατοίκων της Αιτωλοακαρνανίας και γενικότερα της Δυτικής Ελλάδας.
Ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας και μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ, το τεχνικό επιτελείο, οι ιατροί και φυσικοθεραπευτές της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, επισκέφτηκαν το Διαγνωστικό Κέντρο «ΕΥΗΝΩΡ», ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες που παρέχει και ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Διαγνωστικού Κέντρου «ΕΥΗΝΩΡ» Μάριος Καραγκούνης στις δηλώσεις του τόνισε: «Ολοκληρώσαμε ένα όνειρο του πατέρα μου, του αείμνηστου Ανδρέα Καραγκούνη, που ήταν όνειρο ζωής για εμάς. Μπορούμε και συνεχίζουμε το έργο του, που ήταν η προσφορά στο νομό. Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στο νομό. Πλέον ο κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας και των όμορων νομών, δεν χρειάζεται να φεύγουν για μεγάλα αστικά κέντρα και να επιβαρύνονται με μεγάλα έξοδα. Στόχος μας είναι να καλύψουμε πλήρως την πρωτοβάθμια περίθαλψη.
Σήμερα καλέσαμε την ομάδα του Παναιτωλικού, την ομάδα μας, για να προσφέρουμε και εμείς την υποστήριξή μας, στον πρόεδρο, στην ομάδα, στον κόσμο. Μέσα από την καρδιά μας θέλουμε να δώσουμε και εμείς ώθηση να σταδιοδρομήσει ακόμα και σε ευρωπαϊκά σαλόνια πλέον».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτης Κωστούλας δήλωσε: «Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη η σημερινή μας ξενάγηση. Έχουμε πλέον στην περιοχή μας ένα Διαγνωστικό Κέντρο που θυμίζει αντίστοιχα της Ευρώπης. Με τις εγκαταστάσεις του, το περιβάλλον, την σύγχρονη τεχνολογία, το επιστημονικό προσωπικό που διαθέτει. Νιώθουμε πολύ καλύτερα, για την ομάδα και τους παίκτες μας, που έχουμε στην πόλη μας αυτού του επιπέδου και ποιότητας υπηρεσίες υγείας. Είναι κάτι που χρειάζονταν και για την ομάδα μας και το Αγρίνιο και όλο το νομό».

2 3 4 5 6

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΒΛΑΣΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

    Νέοι επιστήμονες και επιχειρηματίες ,που χρειάζονται την στήριξη και την αρωγή όλων των υγιών ιδιωτικών και δημόσιων φορέων, για να ξεφύγει η χώρα από το τέλμα της.Αντιγράφοντας υγιή ευρωπαϊκά ιατρικά πρότυπα και διαγράφοντας οριστικά τα κρατικοδίαιτα πάρε δώσε, της αναμενόμενης χρεωκοπίας που ήρθε και απορώ γιατί μας εξέπληξε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.