Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Συνεστίαση του Δικτύου 100 με τον Δήμαρχο Αγρινίου

Συνεστίαση του Δικτύου 100 με τον Δήμαρχο Αγρινίου

δικτυο 100Συνεστίαση του Δικτύου 100 με τον νέο Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου

Το Δίκτυο 100 όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιεί επίσημη συνεστίαση με τον Δήμαρχο Αγρινίου. Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος Δήμαρχος κ. Γιώργος Παπαναστασίου αποδέχθηκε την πρόσκληση του business club ΔΙΚΤΥΟ 100 και θα παρευρεθεί στην επίσημη συνεστίαση της Δευτέρας15 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9μμ στο Πιθάρι Studio (Γιαννούζι), όπου τα μέλη, επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής μας θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του, τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή τόσο για τα μέλη του business club ΔΙΚΤΥΟ 100, όσο και για επισκέπτες οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν τις εργασίες του ΔΙΚΤΥΟΥ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής από μη μέλη του ΔΙΚΤΥΟΥ , παρέχονται τηλεφωνικά (26410-26197) και μέσω email (info@diktyo100.gr)

Σύντομες πληροφορίες
Το δίκτυο δέχεται ως μέλη του επαγγελματίες που κατάγονται από το Αγρίνιο ή δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο Αγρίνιο . Απευθύνεται σε όσους στοχεύουν στην βελτίωση του επαγγελματικού τους επιπέδου μέσω της δικτύωσης με άλλους επαγγελματίες οι οποίοι μοιράζονται τους ίδιους στόχους. To «ΔΙΚΤΥΟ 100» απαρτίζεται από επιχειρηματίες και επαγγελματίες όλων των δραστηριοτήτων οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο Αγρίνιο και οι οποίοι επιθυμούν την ανάπτυξη κοινωνικών και επαγγελματικών σχέσεων με άλλους επιτυχημένους επαγγελματίες .Σκοπός του είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας, η δικτύωση μεταξύ των μελών, η ανταλλαγή γνώσεων και επαγγελματικών εμπειριών και η κοινωφελής συλλογική δράση.Πληροφορίες σχετικά με το ΔΙΚΤΥΟ 100 , τους σκοπούς του και τον τρόπο συμμετοχής σε αυτό βρίσκονται στην διεύθυνση www.diktyo100.gr . Επιπρόσθετα έχει δημιουργηθεί και σχετικό Facebook group

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.