Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Συνεχίζει να συστήνεται ως “Διευθυντής” του Θάνου…

Συνεχίζει να συστήνεται ως “Διευθυντής” του Θάνου…

Προ μηνών είχαμε αναφερθεί σε ένα περιστατικό σύμφωνα με το οποίο άγνωστος τηλεφωνούσε σε επιχειρηματίες και τους συστήνοταν ως Διευθυντής του Γραφείου του Υφυπουργού Θάνου Μωραΐτη. Μάλιστα τότε ο Αιτωλοακαρνάνας πολιτικός είχε εκδόσει και σχετική ανακοίνωση προς ενημέρωση, αλλά και αποφυγή οιασδήποτε σύγχυσης μπορούσε να προκληθεί. Απ’ ότι φαίνεται όμως, ο επίδοξος “Διευθυντής” δεν πτοήθηκε και συνεχίζει ακόμη και σήμερα να τηλεφωνεί σε ουκ ολίγους επιχειρηματίες της Δυτικής Ελλάδας κυρίως, στους οποίους ομιλεί… ως αντ’ αυτού! Τα ανωτέρω είχαν ως αποτέλεσμα, σήμερα το Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας να προβεί στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Μετά από καταγγελίες επιχειρηματιών από όλη την Ελλάδα ότι δέχονται τηλεφωνήματα από άτομο, που δηλώνει Διευθυντής του Υφυπουργού Θάνου Μωραΐτη, το Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ανακοινώνει ότι:
– Άτομο άγνωστων στοιχείων, ισχυριζόμενο ότι είναι Διευθυντής του Υφυπουργού κ. Μωραΐτη επικοινωνεί καθημερινά με γραφεία εταιρειών απ’όλη την Ελλάδα. Χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετικό όνομα ζητεί να μιλήσει είτε με τον διευθύνοντα σύμβουλο είτε με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ώστε να μιλήσει δήθεν ο κ. Μωραΐτης. Ήδη έχει επικοινωνήσει με δεκάδες εταιρείες (άνω των 60). Πολλές από τις εταιρείες έχουν ενημερώσει σχετικά το γραφείο του Υφυπουργού. Το άτομο αυτό φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τον Υφυπουργό.
– Ήδη ο Υφυπουργός έχει κάνει την σχετική μήνυση στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και κάνει χρήση των νομίμων δικαιωμάτων του.
Παρακαλούνται όσοι επιχειρηματίες δέχθηκαν ή δεχθούν στο μέλλον παρόμοιες ενοχλήσεις να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Υφυπουργού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.