Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020

Συνεχίζεται το έργο συντήρησης της Ε.Ο Αντιρρίου -Ιωαννίνων

sintirisi_antirio_ioannina-650x487

sintirisi_antirio_ioannina.jpg1_

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται το έργο συντήρησης της Ε.Ο Αντιρρίου –Ιωαννίνων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος . Ένα σημαντικό έργο που αφορά την καταπονημένη οδό που διασχίζει την Αιτ/νία, ένας δρόμος που είχε εγκαταλειφθεί από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, με αποτέλεσμα οι διερχόμενοι οδηγοί να ταλαιπωρούνται χρόνια τώρα από τις άπειρες λακκούβες που είχαν δημιουργηθεί.
Ένα έργο ιδιαίτερα χρήσιμο, που συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο οδικό άξονα, λύνοντας παράλληλα πολλά από τα προβλήματα που χρόνια ταλάνιζαν τους οδηγούς, όσον αφορά την οδική τους ασφάλεια, τις φθορές που προκαλούσε ο δρόμος στα οχήματα αλλά και την επικινδυνότητα της οδήγησης ιδιαίτερα κάτω άσχημες καιρικές συνθήκες.
Υπολειπόμενα οδικά τμήματα για την ολοκλήρωση του έργου είναι αυτό της Παληαυλής έως και την έξοδο από Λουτρό, κάποια σημεία στο Μακρυνόρος, επίσης θα πρέπει να δοθεί βάρος στην παραλιακή Εθνική Οδό στην πόλη της Αμφιλοχίας (κόμβος), όπου η μηδενική πρόσφυση σε συνθήκες βροχής προκάλεσε πέρυσι πέντε τροχαία ατυχήματα, ένα εκ των οποίων περιλάμβανε σοβαρό τραυματισμό. Με την ολοκλήρωση αυτών των εργασιών θα έχει πραγματοποιηθεί μια από τις μεγαλύτερες συντηρήσεις των τελευταίων δεκαετιών.

http://e-maistros.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.