Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Συνεχίζεται το «ταξίδι» της έκθεσης «Γνωρίστε τώρα το Μεσολόγγι μέσα από την Τέχνη»

Συνεχίζεται το «ταξίδι» της έκθεσης «Γνωρίστε τώρα το Μεσολόγγι μέσα από την Τέχνη»

ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Χ . & Σ. ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥκατάλογος

Συνεχίζονται οι Εκθέσεις σε ΜΕΤΣΟΒΟ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ μέχρι 20 Ιανουαρίου 2015

Μεγάλο εκθεσιακό πρόγραμμα για το 2015

Συνεχίζεται το μεγάλο «Ταξίδι» της έκθεσης «Γνωρίστε τώρα το Μεσολόγγι μέσα από την Τέχνη» στο ΜΕΤΣΟΒΟ στους φιλόξενους χώρους της Πινακοθήκης ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΒΕΡΩΦ με μεγαλειώδη επιτυχία, ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη που μέχρι τις 30-11-2014 έφθασε η επισκεψιμότητα 3.700 άτομα και παρετάθη μέχρι 20 Ιανουαρίου 2015.

Τέλος, η έκθεση στους χώρους της Πινακοθήκης Μοσχανδρέου «Μ’ ένα ποδήλατο… πετάω» θα παραμείνει ανοικτή και αυτή μέχρι 20 Ιανουαρίου 2015, λόγω και της εκεί σημαντικής επισκεψιμότητας.

Ο πολιτιστικός προγραμματισμός της Πινακοθήκης Αιτωλοακαρνανίας Χ. & Σ. Μοσχανδρέου για το 2015 προβλέπει:

• Στην Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας με την συνεργασία Δήμου Λαμίας και της Ενωσης Αιτωλοακαρνάνων την έκθεση που την έχουν απολαύσει χιλιάδες φιλότεχνοι σε Αθήνα, Τρίπολη, Μέτσοβο «Γνωρίστε τώρα το Μεσολόγγι μέσα από την Τέχνη» προβάλλοντας το Μεσολόγγι και την Αιτωλοακαρνανία.

• Με την πασίγνωστη ιστορική και έγκυρη Γκαλερί των Αθηνών «ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ» η συνεργασία της Πινακοθήκης Χ. & Σ. Μοσχανδρέου με θέμα «Μεσολόγγι και Λ. Βύρων» θα συνεχισθεί για δεύτερη φορά με αφορμή τις εορτές εξόδου, 30 Μαρτίου 2015.

• Τον Νοέμβριο του 2015 σε Μουσειακό χώρο και πάλι της Αθήνας η Πινακοθήκη Χ. & Σ. Μοσχανδρέου θα παρουσιάσει από τις συλλογές της ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΕΧΝΗΣ που έχει φιλοτεχνήσει με λιθογραφίες, χαλκογραφίες, λινελεουμ ο μεγάλος και διεθνώς καταξιωμένος Ελληνας ζωγράφος, ΑΛΕΚΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.