Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Συνεχίζονται οι ανοιχτές συναντήσεις ψυχαγωγίας στο ίδρυμα Τάσου Μηλιώνη

IMG_2616

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται κάθε Τετάρτη (7-9μ.μ.) οι καθιερωμένες ”ανοιχτές συναντήσεις ψυχαγωγίας” του κοινού στο ίδρυμα ΤΑΣΟΥ ΜΗΛΙΩΝΗ στον Άγιο Κων/νο Αγρινίου.

“Στη δεύτερη συνάντηση της 17/6/15 η προσέλευση του κόσμου ήταν ακόμη μεγαλύτερη από την προηγούμενη της 10/6/15, αποδεικνύοντας έτσι ότι, οι στόχοι που έθεσε το Δ.Σ. του ιδρύματος στα πλαίσια του νέου ρόλου που θέλει να διαδραματίσει στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, είναι ρεαλιστικοί & υλοποιήσιμοι.

Στην συνάντηση αυτή, ο πρόεδρος του ιδρύματος κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, αφού αναφέρθηκε περιληπτικά στις δραστηριότητες που θα υλοποιηθούν άμεσα, τόνισε για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα της συμμετοχής όλων των πολιτών, για την επίτευξη των νέων στόχων  του ιδρύματος.

Κάλεσε, τόσο τους παρευρισκομένους, όσο & αυτούς που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, να μεταφέρουν το μήνυμα αυτό παντού, έτσι ώστε από κοινού, Ίδρυμα & λαός, να κάνουνε πράξη τα οράματα του ιδρυτή του ”ΤΑΣΟΥ ΜΗΛΙΩΝΗ”, προσφέροντας στους συνανθρώπους μας, χαρά & αγάπη.

Κλείνοντας στο τέλος της συνάντησης ο κ. Πρόεδρος, ευχαρίστησε τον καθένα ξεχωριστά, λέγοντας ότι, το ίδρυμα θα συνεχίσει να στέκεται όρθιο & δίπλα τους, για να τους ζεσταίνει την καρδιά στις δύσκολες μέρες που που ζεί σήμερα ο τόπος μας.

Στη συνάντηση, πέραν του καφέ & των εδεσμάτων (το μενού κάθε φορά ανανεώνεται) προσφέρθηκε & παγωτό για λίγη δροσιά, λόγω της ζέστης που επικρατούσε στο χώρο του ιδρύματος εκείνη την ώρα”, αναφέρει η ανακοίνωση του ιδρύματος.

IMG_2618 IMG_2628

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.