Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Συνεχίζονται οι μουσικές εκδηλώσεις στo Aγρίνιο

Χαρές, γιορτές και μουσικές από χθες στο Αγρίνιο. Ενώ η πόλη «καίγεται» στους πανηγυρισμούς για την άνοδο της ομάδας στην Α’ Εθνική κατηγορία, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ξεκίνησε αμέσως μόλις έληξε ο χθεσινός αγώνας που οδήγησε στην πολυπόθητη άνοδο.

Αφετηρία η πλατεία του γηπέδου του Παναιτωλικού, στην οποία ο μαέστρος της φιλαρμονικής Βασίλης Κονίδας, έδωσε το σύνθημα της έναρξης της τριήμερης μουσικής γιορτής μαζί με επευφημίες για την ομάδα που μας έκανε περήφανους, ενώ οι Man In Dub
Natsis Nikos Constantinos έπαιζαν ηλεκτρονική μουσική.
Την ίδια ώρα, η πόλη από άκρη σε άκρη πανηγύριζε και ,σε δύο ακόμη σημεία, η μουσική συνόδευε τη χαρά των Αγρινιωτών. Στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου στις 21:00 οι Karamanolis and friends έπαιζαν Λαϊκή μουσική, ενώ στον πεζόδρομο Φλώρας Καραπαπά, οι Accoustica έπαιζαν έντεχνο και ροκ.

Οι εκδηλώσεις του European Music Day συνεχίστηκαν και σήμερα το απόγευμα  στον Πεζόδρομο της  Φλώρας Καραπαπά με τους «Εκτός Ελέγχου» να παίζουν Ροκ μουσική, ενώ στην Πλατεία Δημάδη δεκάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν για να απολαύσουν τους μαθητές του Ωδείου Σύγχρονης Τέχνης να τραγουδούν αγαπημένα ροκ και έντεχνα τραγούδια. Παράλληλα η γιορτή εξελίσσεται και στο Δημοτικό Πάρκο με τους Rojo Vinos να παίζουν ροκ μουσική.

Τρίτη και τελευταία μέρα  του European Μusιc Day η αυριανή με μουσικές εκδηλώσεις στην Χαριλάου Τρικούπη και στην κεντρική πλατεία Αγρινίου όπου οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τη συμμετοχή όλων των σχημάτων που συμμετείχαν στη γιορτή και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας  του Δήμου, μια βραδιά που υπόσχεται πολλές εκπλήξεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.