Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Συνεχίζουν οι καθηγητές (φωτο)

Συνεχίζουν οι καθηγητές (φωτο)

DSCN5906

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο, η προγραμματισμένη ενημερωτική συγκέντρωση των εκπαιδευτικών, στην οποία και μοιράστηκε η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγες μέρες η ΟΛΜΕ προς τους γονείς.

Στη συγκέντρωση, με τη συνοδεία μουσικής, προβλήθηκε μάλιστα και βίντεο από τις δράσεις των καθηγητών αυτή την περίοδο. Στη σημερινή συγκέντρωση παρευρέθηκε και η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ κα Μαρία Τριανταφύλλου, η οποία και δήλωσε πως οι κινητοποιήσεις των καθηγητών είναι «κερδοφόρες». Η ίδια αναφέρθηκε στο μεγάλο ποσοστό των καθηγητών απείργησαν πανελλαδικά: «Ο αγώνας αυτός δεν είναι μόνο των εκπαιδευτικών, θα πρέπει να είναι και είναι αγώνας μιας ολόκληρης κοινωνίας», ανέφερε σε δηλώσεις της η ίδια.

Καθηγήτρια της Β’ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας ανέγνωσε την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ προς τους γονείς, ενώ χαιρετισμό απήυθηναν και άλλοι, καθηγητές αλλά και εκπρόσωποι των νοσοκομειακών γιατρών, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους προς τους εκπαιδευτικούς.

Αύριο θα υπάρξει συγκέντρωση των καθηγητών και των Συνδικάτων και Φορέων που στηρίζουν τις δράσεις τους, στην κεντρική πλατεία, στο Αγρίνιο.

DSCN5894

DSCN5896

DSCN5903

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.