Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Συν και πλην Παναιτωλικού, ατομική κριτική παικτών…

Συν και πλην Παναιτωλικού, ατομική κριτική παικτών…

Σε έναν αγώνα  που ο Παναιτωλικός παρατάχθηκε  σχεδόν πλήρης και είχε να αντιμετωπίσει  μια κακή, αγχωμένη και με πολλά  εσωτερικά προβλήματα ομάδα, όταν έρχεται  η ήττα είναι αστείο να συζητάμε για θετικά. Μηδέν εις το πηλίκον  ήταν τα σημερινά θετικά του αγώνα  και είναι η πρώτη φορά που  δε μπορεί να βρει κανείς κάτι καλό να πει για την εν γέννει παρουσία του Παναιτωλικού σε ένα αγώνα.

Όσο για τα αρνητικά; Τα «γνωστά»… Πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ότι το πλάνο των εκτός έδρας αγώνων του Παναιτωλικού έχει αποδειχθεί εντελώς λάθος με αποτέλεσμα όσο ακολουθείται η ίδια λαθεμένη τακτική τόσο και η παρουσία των αγρινιωτών θα είναι «μία από τα ίδια». Δηλαδή, με σχετικά καλή αμυντική λειτουργία, που αρκεί όμως μια αδράνεια ή ένα λάθος για να χαθεί ο αγώνας μιας και επιθετικά για ένα ακόμη εκτός έδρα ματς,…δεν. Με μια λέξη, μηδέν.

Ατομικά και για κάθε παίκτη που αγωνίστηκε σήμερα στους Ζωσιμάδες μπορούμε να πούμε τα εξής:

Τσενάμο: Πολύ καλός στην επανεμφάνισή του κάτω από τα γκολπόστ του Παναιτωλικού. Σταθερός σε όλο τον αγώνα, στο γκολ τον εκθέτει η άμυνά του και δεν ευθύνεται.

Εντζεγκέλε: Ο καλύτερος της αμυντικής λειτουργίας του Παναιτωλικού. Εξαφάνισε το Μπακαγιόκο (έγινε αλλαγή στο 46’…) και κέρδισε σχεδόν όλες τις εναέριες μονομαχίες. Μοαδικό «μελανό» του σημείο η ασυννενοησία του με το Ντολεζάι στη φάση της ευκαιρίας του Πας στο 9ο λεπτό.

Ντολεζάι: Ασταθής, με αρκετές λάθος επιλογές και επιρρεπής στο λάθος. Δε θύμισε τον αλάνθαστο «βράχο» περασμένων αγώνων.

Γκόλιας: Πολύ καλή αμυντική παρουσία στη δεύτερη φετινή εμφάνισή του με τα χρώματα του Παναιτωλικού. Περιόρισε στο ελάχιστο τη δράση του Σκούφαλη, επιθετικά όμως δε βοήθησε καθόλου.

Παλαιολόγος: Φιλότιμος και σταθερός αμυντικά, ανύπαρκτος επιθετικά.

Μητρόπουλος: Καλή παρουσία με πολλά τρεξίματα, κοψίματα και περίσσιο πάθος. Από τους διασωθέντες του σημερινού ναυαγίου.

Σιόντης: Σχετικά μέτρια παρουσία μέχρι το 55’ που αποβλήθηκε σε μια φάση που σήκωνε και απευθείας κόκκινη. Η αποβολή του τελικά έμελε να κρίνει και τον αγώνα.

Θεοδωρίδης: Μέτρια εμφάνιση χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, έδειξε σαφώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και το κακό τερέν. Δεν απείλησε καθόλου και αντικαταστάθηκε στο δεύτερο μέρος.

Καμαρά: Φιλότιμος όπως πάντα, είχε πολλά τρεξίματα αλλά δεν τροφοδοτήθηκε πολύ για να απειλήσει. Είχε πάντως δυο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, τη μια με κεφαλιά και την άλλη με την σέντρα που βγάζει και δεν προλαβαίνει ο Ονουάτσι.

Ρότσα: Έδειξε διάθεση να βοηθήσει, έτρεξε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα καθώς οι περισσότερες μεταβιβάσεις του ήταν λανθασμένες, ελέω και του κακού τερέν. Χαρακτηριστική η φάση του β΄μέρους όπου μπορεί να βγάλει τον Καμαρά μόνο με τον Κηπουρό και η πάσα του είναι σαν…σουτ! Αντικαταστάθηκε στο β’ μέρος.

Ονουάτσι: Φιλότιμος και με διάθεση στο ντεμπούτο του, έτρεξε όσο μπορούσε, πίεσε τους αντίπαλους αμυντικούς αλλά ουσιαστικά δεν απείλησε. Δεν ήταν πάντως από τους χειρότερους. Αντικαταστάθηκε στο β’ μέρος.

Χαριστέας: Έπαιξε για μισή και πλέον ώρα μπαίνοντας στη θέση του Θεοδωρίδη και ήταν ανύπαρκτος. Αν πάντως δεν ήταν έτοιμος εκατό τοις εκατό, κακώς χρησιμοποιήθηκε.

Μουμίν: Μπήκε αλλαγή στη θέση του Ρότσα στα μισά του β’ μέρους και ενώ το σκορ ήταν ακόμη στο 0-0 σε μια προσπάθεια του Τεννέ να γεμίσει περισσότερο το κέντρο επιδιώκοντας στη διατήρηση του υπάρχοντος αποτελέσματος εκείνης της στιγμής. Λίγα λεπτά όμως μετά κάνει το φάουλ από το οποίο προέρχεται το μοναδικό γκολ του Πας και στη συνέχεια…απλά υπήρχε στο τερέν μαζί με τους υπόλοιπους.

Μπουμάλ: Μπήκε αλλαγή στη θέση του Ονουάτσι και στο τέταρτο που αγωνίστηκε πέρασε κυριολεκτικά απαρατήρητος.

Π.Κ.

Το μαρκάρισμα του Σιόντη που τον έστειλε εκτός αγώνα (ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ)
φωτο ΔΕΡΒΙΣΗΣ
φωτο ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.