Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου: μην ψάχνουν για δήθεν ευθύνες στον χώρο της Αριστεράς

ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου: μην ψάχνουν για δήθεν ευθύνες στον χώρο της Αριστεράς

DSCN7111Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

H Oργάνωση Μελών Αγρινίου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση της σχολιάζει τα εκλογικά αποτελέσματα. Αναφέρει πως «Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες στην απερχόμενη Δημοτική αρχή που δεν πήρε σοβαρά το στοιχείο της δυσαρέσκειας που υπήρχε έντονα στην πόλη και τη διάθεση για αλλαγές στον Δήμο. Ενέργειες στην κατεύθυνση συσπείρωσης των δημοκρατικών-προοδευτικών δυνάμεων που στην πόλη μας είναι και παραμένουν πλειοψηφικές έγιναν, αλλά δεν ήταν αρκετές. Η προσπάθειά μας να περάσουμε ένα τέτοιο μήνυμα υπονομεύθηκε και αντιμετωπίστηκε με αλαζονεία από την απερχόμενη δημοτική αρχή». Σημειώνει εξάλλου πως «η εκλογή Παπαναστασίου, έτσι όπως τελικά καταγράφτηκε, είναι αποτέλεσμα της μαζικής αποδοκιμασίας της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου και αυτό γίνεται φανερό από το ποσοστό που κέρδισε η Ν.Δ. στον Δήμο Αγρινίου που είναι μόνο 24,45%. Γι΄αυτό, λοιπόν, μην ψάχνουν για δήθεν ευθύνες στον χώρο της Αριστεράς και ιδιαίτερα στον ΣΥΡΙΖΑ για την αποτυχία τους στις εκλογές». Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στήριξε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Τραπεζιώτη, η οποία στον πρώτο γύρο κατέγραψε ένα ποσοστό 21%. Το οποίο χαρακτηρίζει ως «Ιδιαίτερα καλό ποσοστό για εμάς, αν πάρει κανείς υπόψη του το γεγονός ότι στα προηγούμενα δημοτικά συμβούλια δεν είχαμε ούτε καν εκπροσώπηση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό που αγγίζει το 27%, παρά τη λυσσαλέα επίθεση που δέχτηκε-τόσο στο εσωτερικό όσο και στην Ευρώπη- από τις δυνάμεις της υποτέλειας, της λιτότητας και των μνημονίων, είναι μεγάλη. Είναι νίκη του λαού μας που απαιτεί το σταμάτημα αυτής της πολιτικής. Για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας η Αριστερά είναι πρώτη δύναμη και με διαφορά. Έχουμε χρέος να επισπεύσουμε, να ανταποκριθούμε στο αίτημα των καιρών μας για τη συγκρότηση μιας πλατιάς δημοκρατικής, προοδευτικής πλειοψηφίας που θα αναλάβει το ιστορικό έργο της κοινωνικής σωτηρίας και της ανασυγκρότησης της πατρίδας μας.
Εξίσου σημαντική είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και η πρώτη θέση τόσο στον Νομό μας όσο και στο Αγρίνιο, όπου είναι πρώτος με ποσοστό 28,30%. Η νίκη αυτή βάζει μπροστά μας νέα καθήκοντα. Με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη πρέπει να δούμε τη συσπείρωση των δυνάμεών μας, την καλύτερη οργάνωση της δουλειάς μας- πρώτα και κυρίως στο μαζικό κίνημα. Τη συμμετοχή μας στους αγώνες του λαού της περιοχής, την υλοποίηση των στόχων που έβαλε το 1ο συνέδριο του κόμματός μας για ενιαιοποίηση του χώρου μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, τη δυνάμωση της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις βάρβαρες πολιτικές της λιτότητας και της υποτέλειας που ακολουθεί η σημερινή κυβέρνηση.
Ιδιαίτερα για τον Δήμο Αγρινίου θέλουμε να συζητήσουμε κάποιες πρώτες εκτιμήσεις που κάναμε για τα αποτελέσματα που είχαμε:
Είναι πρώτη φορά, από τη μεταπολίτευση και μετά, που θα έχουμε έναν δήμαρχο που προέρχεται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας κι αυτό έχει μια σημασία. Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στήριξε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Τραπεζιώτη, η οποία στον πρώτο γύρο κατέγραψε ένα ποσοστό 21%. Ιδιαίτερα καλό ποσοστό για εμάς, αν πάρει κανείς υπόψη του το γεγονός ότι στα προηγούμενα δημοτικά συμβούλια δεν είχαμε ούτε καν εκπροσώπηση. Δώσαμε έναν σημαντικό αγώνα για να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος, για να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι η δεδομένη δυσαρέσκεια που υπήρχε στο πρόσωπο του απερχόμενου δημάρχου και αυτών που τον πλαισίωναν, πρέπει να εκφραστεί, με τη στήριξη του συνδυασμού «Αγρίνιο, Ανατροπή τώρα- Πολίτες σε δράση» του Δημήτρη Τραπεζιώτη, πράγμα που δεν έγινε απόλυτα κατορθωτό.
Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες στην απερχόμενη Δημοτική αρχή που δεν πήρε σοβαρά το στοιχείο της δυσαρέσκειας που υπήρχε έντονα στην πόλη και τη διάθεση για αλλαγές στον Δήμο. Ενέργειες στην κατεύθυνση συσπείρωσης των δημοκρατικών-προοδευτικών δυνάμεων που στην πόλη μας είναι και παραμένουν πλειοψηφικές έγιναν, αλλά δεν ήταν αρκετές. Η προσπάθειά μας να περάσουμε ένα τέτοιο μήνυμα υπονομεύθηκε και αντιμετωπίστηκε με αλαζονεία από την απερχόμενη δημοτική αρχή.
Η εκλογή Παπαναστασίου, έτσι όπως τελικά καταγράφτηκε, είναι αποτέλεσμα της μαζικής αποδοκιμασίας της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου και αυτό γίνεται φανερό από το ποσοστό που κέρδισε η Ν.Δ. στον Δήμο Αγρινίου που είναι μόνο 24,45%.
Γι΄αυτό, λοιπόν, μην ψάχνουν για δήθεν ευθύνες στον χώρο της Αριστεράς και ιδιαίτερα στον ΣΥΡΙΖΑ για την αποτυχία τους στις εκλογές.
Εμείς δυναμώνουμε την πάλη μας για την επίτευξη αυτού του στόχου, τη συσπείρωση της δημοκρατικής, προοδευτικής πλειοψηφίας, με την οποία θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ανατροπή στον Δήμο και γενικότερα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ανατροπή που θα βρει τον δημότη και τον κάθε πολίτη όρθιο στη μάχη για να βγούμε από την κρίση, για το σταμάτημα της λιτότητας, για μια διαφορετική πορεία στη χώρα με ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη.
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

19 Σχόλια

 1. nektsak

  “Ενέργειες στην κατεύθυνση συσπείρωσης των δημοκρατικών-προοδευτικών δυνάμεων που στην πόλη μας είναι και παραμένουν πλειοψηφικές έγιναν, αλλά δεν ήταν αρκετές”. Τι εννοείτε; προεκλογικά; στο μεσοδιάστημα των δύο γύρων; Γίνεται συσπειρωση με σκανδαλολογία;

 2. Τζάμπα Μάγκες

  Μια κακή κουβέντα για Παπαναστασίου δεν περισσεύει; Αυτος δεν ειναι στο πολιτικό σκηνικό της χώρας που θέλετε να ανατρέψετε όπως λέτε;
  Τζάμπα Μάγκες είστε…τον εαυτούλη σας κοιτάζετε και επενδύετε στην καταστροφή συγγενών χώρων για να έχετε το πεδίο ελεύθερο. Δεν σας έγινε μάθημα ο πάτος σε Δήμο-Περιφέρεια. Ούτε τα αντίστοιχα υπερδιπλάσια ποσοστά ΣΥΡΙΖΑ σε ευρωεκλογές που σημαίνουν τι; ότι δεν γουστάρουν οι ψηφοφόροι τα πρόσωπα που κατεβάσατε..Ο άλλος την πάτησε και ξόφλησε πολιτικά στο 90, εσείς είστε ξοφλημένοι πριν σφυρίξει έναρξη το ματς…

 3. κώστας

  Η επιλογή Τραπεζιώτη, όπως είναι γνωστό, επεβλήθη με το “έτσι θέλω” και γι’ αυτό υπάρχουν ευθύνες που και θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν, όσο και αν στενοχωρηθούν ορισμένοι. Οι τελευταίοι, μάλλον θα πρέπει να αναζητηθούν σε μία ομάδα πασόκων που εμφιλοχώρησε στον σύριζα, ανελίχθηκε γρήγορα (κανείς δεν θα τους κατηγορήσει ότι δεν είχαν το know-how) και σε συνεργασία με λίγους παλαιούς συνασπισμένους και νέους μουτζαχεντίν της αριστεράς, μετέτρεψαν τον συριζα σε πεδίο διαμάχης συμφερόντων, προσωπικών στρατηγικών και τελικά σε απαξίωση. Διότι οι “σύντροφοι” δεν πρέπει να ξεχνούν το εκλογικό ποσοστό του σύριζα στις πρόσφατες εθνικές εκλογές στο δήμο Αγρινίου. Ή εν πάση περιπτώσει, αν το ξεχνούν αυτοί δεν το ξεχνούν όλοι. Αξιοσημείωτο για το ποιον όλων αυτών είναι ότι ενώ στήριζαν Τραπεζιώτη, έσπευσαν να δηλώσουν θέση στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας. Φέρουν επίσης ευθύνη για την δημιουργηθείσα κατάσταση και αρκετά στελέχη, τα οποία και λόγο έχουν και θεσμική θέση αλλά μένουν να παρακολουθούν υπνωτισμένα τις φατρίες. Οι οποίες φυσικά τους εκμεταλλεύονται. Αυτά προς το παρόν.

 4. Βασιλης Κ.

  Είστε οι κύριοι υπεύθυνοι για την παράδοση της πόλης στην δεξια. Πετυχατε την επιθυμιτη ανατροπή. Μπράβο ξεφτιλισατε μια παράταξη και ενα δήμαρχο. Στο μελλον μακάρι να ψαχνετε για συμμάχους και τοτε να θυμάστε την 25 του Μάι. Η ανατροπή που θελατε ήρθε. Μεγάλη ανατροπή είναι η άνοδος της δεξιάς. Μπράβο!!!!!!

 5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  Βασίλη Κ ο Μοσχολιός έχασε γιατί μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου δόθηκε η εικόνα της αποδυνάμωσης του και η ευκαιρία για την ανατροπή της παράταξης που διαχειρίζεται τον δήμο τουλάχιστον 16 χρόνια (Σώκος, Τομαράς, Ζαμπάρας, Μοσχολιός, Σερπάνου, Κατσαρή κτλ). Ο κόσμος καταψήφισε τόσο μαζικά γιατί θέλησε την αλλαγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την δυνατότητα να δώσει γραμμή τόσο μαζικά στην πόλη και αυτό το ξέρουν και οι ίδιοι.

 6. pane6

  eiste xeftiles re sirizaioi parte to hampari.ena pasokogenes sinothilevma pou dipsate gia ti exousia pou hasate kapilevomeni tin ennoia aristera opos ekane kai o antreas pou sas pire apo ta horia sas kai sas evale sto dimosio ,eiste oi ntropi tis polis ton kapnergaton ,ton 120 ,ton laikon agonon.ta leme stis ethnikes ekloges xeftiles alazones

 7. nektsak

  Το ωραίο Δημήτρη είναι πως οι περισσότεροι από αυτούς που αναφέρεις αγωνίστηκαν για να καταψηφιστεί ο Μοσχολιός. Δεν τους πειράζει δηλαδή που η δεξιά αυτούς προσδιορίζει ως σύστημα. Τόσο αυτοσεβασμό έχουν….

 8. ΣΠΥΡΟΣ

  Λίγη αυτοκριτική κυριοι του συριζα που από οτι φαίνεται δεν πολυ ενθουσιαστηκατε από το ποσοστό τραπεζιώτη. Αθλο πέτυχε ο άνθρωπος και αν είχε λίγο χρονο ακόμη θα ήταν στο β΄γύρο. Το χρόνο που του στερήσατε σε υποτιθέμενες διαδικασίες. Αν ήταν στο χέρι σας ακόμη θα συζητάγατε ποιον να κατεβάσετε για δήμαρχο

 9. Μαίρη Τ.

  Βρε, βρε, κάτι καινούριοι σχολιαστές που ξεφύτρωσαν μετά τις εκλογές!!!!!!! Πού ήσασταν, βρε παιδιά, όταν κάποιοι από εμάς σχολιάζαμε πάντα εδώ και λέγαμε και αλήθειες και δε φοβόμασταν κανέναν;; Μήπως είστε εκπρόσωποι των κομμάτων;; Επιμένετε, σώνει και καλά, να κομματικοποιείτε τις τοπικές εκλογές;; Εμείς κι όταν λέω εμείς, πιστεύω πως όλοι που ψηφίσαμε, δεν ψηφίσαμε κόμματα, αλλά πρόσωπα!! Μήπως θέλετε να πάρουμε και καμιά ντουντούκα να το φωνάξουμε;; Τι δουλειά έχουν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και κολοκύθια τούμπανα στις δημοτικές εκλογές, μπορείτε να μου πείτε;; Μήπως προετοιμάζετε το κλίμα για εθνικές εκλογές; Καλά, ο Μοσχολιός έχασε γιατί δεν διαχειρίστηκαν την κατάσταση καλά τα κόμματα και οι συνδυασμοί ή γιατί δεν τον ήθελε άλλο ο κόσμος;;; Bρε Βασίλη Κ, η ήττα του κ. Μοσχολιού, δηλαδή η επιλογή των ψηφοφόρων, αποτελεί για εσένα “παράδοση της πόλης στη δεξιά”;;; Ήμαρτον Κύριε!!! Τέτοιο σχόλιο, ανάθεμα κι αν θα ξαναδώ, οπουδήποτε και να μπω!!! Αν έχεις παιδιά, δώστο να το διαβάσουν!!! Βρε ΔΗΜΗΤΡΗ (σε είδα κι αλλού, ν’ αποκαλείς κάποιον επώνυμο κι όχι ανώνυμο σαν εσένα “ξερόλα”…), πες μου εσύ ο ξερόλας, είναι ανάλυση αυτή που κάνεις εδώ; Δηλαδή, ξέρεις γιατί έχασε ο Μοσχολιός και δεν ξέρεις γιατί κέρδισε ο Κατσιφάρας! Ή μήπως ξέρεις;; Αν ναι, πέστο μας κι εμάς!!! Εσείς καλά παθαίνετε με το γδάρσιμο που σας έκαναν τα κόμματα, εκτός και δεν είστε απ’ αυτούς, όμως εμείς οι άλλοι τι φταίμε;;; Α, να μην αφήσω παραπονούμενο και τον κ. Ροδίτη!!! κ. Ροδίτη, πριν τις εκλογές δεν αφήνατε ανάρτηση και κυρίως που αφορούσε το Μοσχολιό και το ΠΑΣΟΚ ασχολίαστη!!! Τώρα που πετύχατε το στόχο σας, θα σας βλέπουμε πού και πού με πεντέξι αααααα, όπως εδώ;; Πολύ αντικειμενικός είσαι κι εσύ!!! Εγώ θα συνεχίσω να σχολιάζω, εσύ τι θα κάνεις;; Θα βγεις στη σύνταξη ή θα επανέλθεις όταν γίνουν και πάλι εκλογές;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 10. Γιωργος Κ.

  ” Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες στην απερχόμενη Δημοτική αρχή που δεν πήρε σοβαρά το στοιχείο της δυσαρέσκειας που υπήρχε έντονα στην πόλη και τη διάθεση για αλλαγές στον Δήμο “.

  Σ΄αυτό έχετε δίκιο. Όταν όμως τολμούσαμε να κάνουμε κριτική, στις θέσεις σας, μας κατακεραυνώνατε…

  Εσείς δε στις κατ΄ίδίαν συζητήσεις σας, τον θάβατε τον Τραπεζιώτη και είχατε δίκιο, αυτός πού πήγαινε;

  Άνθρωπος που δεν κοιτά το φακό κατάματα, αλλά τυρβάζει στα αστεράκια, δεν σας έλεγε τίποτε; Από γλώσσα σώματος κατέχετε;

  Άν δεν ξέρετε απευθυνθείτε σε ειδικούς.

  Δεν πειράζει όμως, ο Λαός είναι, ¨πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδωμένος”.

  Μεγάλη χάρη σας έκανε, δεν πρόκειται να το ξανακάνει……

 11. Σωστός!

  Και μόνο το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση, φανερώνει την ενοχή του…

 12. Βασιλης Κ.

  Φιλέ Δημητρη το 90%των ψηφοφόρων του Σύριζα ψήφισαν δεξια Μετα το 1988 και την παραπομπή Παπανδρέου ο Συνασπισμός στράφηκε πάλι κατα του δημοκρατικού χώρου για μικρό πολιτικούς σκοπούς. Δεν πειράζει όμως οι εκλογές θα ξάνα έρθουν και μακάρι ο Σύριζα να ερθει πρώτος και στο β γύρο να ζητα σύμμαχους . Μάκαρι και τοτε όλοι μας θα έχουμε στο νου την 25 του Μάι.

 13. ΕΦΗ

  Μάλλον τρικυμμία εν κρανίω πρέπει να έχετε στα κεφάλια σας σύντροφοι όταν μιλάτε ότι η «κοινωνία δείχνει αριστερά». Το Αγρίνιο η μεγαλύτερη πόλη του νομού και απο τις μεγαλύτερες της χώρας «έγειρε» συντριπτικά δεξιά και συντηρητικά (ίσως και με την δική μας βοήθεια). Στην πόλη απο το 29% πέσαμε στις δημοτικές στο 21% και στις Περφερειακές ακόμη χαμηλότερα. Στο Μεσολόγγι αποτύχαμε παταγωδώες πολύ μακριά απο τα ποσοστά μας του Ιουνίου του 2012. Το ίδιο και στην Βόνιτσα και το Ξηρόμερο. Ενω μέτρια ήταν η μεφάνιση της αυτοδιοικητικής παράταξης στην Αμφιλοχία. Το ότι το Αγρίνιο έχει μια σκληρή νεοδημοκρατική πλειοψηφία για πρώτη φορά μετά απο 40 χρόνια, χρήζει περισσότερη αυτοκριτική και σωστότερη εκτίμηση καθώς η τακτική μας είναι προφανές απο όσους συμμετέχουν στα τοπικά δρώμενα θα μας κοστίσει στο μέλλον (ήδη ορισμένοι μιλούν για επανάληψη του 1989).
  Ευτυχώς τα σοβαρά πολιτικά λάθη που έγιναν στο νομό σε άλλες περιοχές δεν συνέβησαν και καταφέραμε να σώσουμε την παρτίδα. Όμως οι «πανηγυρισμοί» σας -διακιολογημένοι μόνο στην περίπτωση της Ναυπάκτου- με εμβάλλουν σε μαύρες σκέψεις και προβληματισμό. Απο που κι ωσπού ορέ σύντροφοι η ολοκληρωτική επικράτηση στο Αγρίνιο των πιό σκοτεινών, συντηρητικών (εκκλησιαστικών και μη) δυνάμεων μπορεί να θεωρηθεί….» αριστερή στροφή της κοινωνίας». Θα τρελλαθούμε όλοι;

 14. ΤΑΚΗΣ

  ΕΦΗ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ…ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ….ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:ΕΦΗ
  Posted 27 Μαΐου 2014 at 9:59 ΜΜ
  Μάλλον τρικυμμία εν κρανίω πρέπει να έχετε στα κεφάλια σας σύντροφοι όταν μιλάτε ότι η «κοινωνία δείχνει αριστερά». Το Αγρίνιο η μεγαλύτερη πόλη του νομού και απο τις μεγαλύτερες της χώρας «έγειρε» συντριπτικά δεξιά και συντηρητικά (ίσως και με την δική μας βοήθεια). Στην πόλη απο το 29% πέσαμε στις δημοτικές στο 21% και στις Περφερειακές ακόμη χαμηλότερα. Στο Μεσολόγγι αποτύχαμε παταγωδώες πολύ μακριά απο τα ποσοστά μας του Ιουνίου του 2012. Το ίδιο και στην Βόνιτσα και το Ξηρόμερο. Ενω μέτρια ήταν η μεφάνιση της αυτοδιοικητικής παράταξης στην Αμφιλοχία. Το ότι το Αγρίνιο έχει μια σκληρή νεοδημοκρατική πλειοψηφία για πρώτη φορά μετά απο 40 χρόνια, χρήζει περισσότερη αυτοκριτική και σωστότερη εκτίμηση καθώς η τακτική μας είναι προφανές απο όσους συμμετέχουν στα τοπικά δρώμενα θα μας κοστίσει στο μέλλον (ήδη ορισμένοι μιλούν για επανάληψη του 1989).
  Ευτυχώς τα σοβαρά πολιτικά λάθη που έγιναν στο νομό σε άλλες περιοχές δεν συνέβησαν και καταφέραμε να σώσουμε την παρτίδα. Όμως οι «πανηγυρισμοί» σας -διακιολογημένοι μόνο στην περίπτωση της Ναυπάκτου- με εμβάλλουν σε μαύρες σκέψεις και προβληματισμό. Απο που κι ωσπού ορέ σύντροφοι η ολοκληρωτική επικράτηση στο Αγρίνιο των πιό σκοτεινών, συντηρητικών (εκκλησιαστικών και μη) δυνάμεων μπορεί να θεωρηθεί….» αριστερή στροφή της κοινωνίας». Θα τρελλαθούμε όλοι;

 15. ΤΑΚΗΣ

  ΨΑΞΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ Η ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ. ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ Ο ……..ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΣΤΕ ΠΟΣΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠ’ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ. ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΑΒΑΝΙ……….

 16. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π ΚΩΣΤΑΡΑΣ

  ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΛΠΗ ΕΒΓΑΛΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ….

 17. Χριστίνα

  “…Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες στην απερχόμενη Δημοτική αρχή που δεν πήρε σοβαρά το στοιχείο της δυσαρέσκειας που υπήρχε έντονα στην πόλη και τη διάθεση για αλλαγές στον Δήμο…”
  Θα μιλήσει κάποιος για τις τεράστιες ευθύνες εκείνων που δεν μπόρεσαν με τις λάθος επιλογές και τις λάθος στρατηγικές τους να καλύψουν τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου, που ανάγκασαν ανθρώπους στον δεύτερο γύρο να ψηφίσουν άκυρο η λευκό για πρώτη φορά στην ζωή τους, που σε ένα τεράστιο κενό στον προοδευτικό χώρο σε τοπικό επίπεδο η παρουσία τους ήταν αναιμική…..Περιμένω από την οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου να συγκαλέσει συνέλευση σύντομα για να μιλήσουν και τα μέλη γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πια πρώτο κόμμα και θέλουμε να μείνει. Φτάνουν πια τα λάθη, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από δω και πέρα.

  Κύριε Κωσταρά,
  αν το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι “να βγάλει η κάλπη ΣΥΡΙΖΑ τέλος” λυπάμαι πολύ.

 18. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π ΚΩΣΤΑΡΑΣ

  ΕΓΩ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΕ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΡΩΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΨΗΦΙΣΑ ΑΚΥΡΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕ ΑΝΗΔΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ 4 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΡΟΦΠΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝΣΚΑΝΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ….ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ…ΜΗΝΡΙΧΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΑΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΥΣΑ ΝΕ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ …

 19. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π ΚΩΣΤΑΡΑΣ

  ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ,ΤΕΤΟΙΑ ΘΛΙΨΗ ΤΟΣΟ ΠΕΣΙΜΙΣΜΟ ……

  ΝΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΡ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ
  ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ …..ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΜΑ ΠΙΖΩ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΩ …ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ………ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.