Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Η διαβούλευση για τον υποψήφιο δήμαρχο θα συνεχιστεί…

DSCN8068H διαβούλευση στον ΣΥΡΙΖΑ για το πρόσωπο που θα υποστηριχθεί για να ηγηθεί της αυτοδιοικητικής παράταξης στο δήμο Αγρινίου θα συνεχιστεί. Αυτό είναι το κεντρικό συμπέρασμα της πολύωρης σημερινής συνέλευσης των μελών της οργάνωσης Αγρινίου η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στην αίθουσα του Πάρκου.
Χωρίς η συμμετοχή να θεωρείται μεγάλη, αλλά η συζήτηση να είναι ουσιαστική και εποικοδομητική, πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πήραν το λόγο και εξέφρασαν τις θέσεις τους τόσο για το πλαίσιο που θα κινηθεί το κόμμα στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης, όσο και ειδικότερα για τα δύο πρόσωπα που επιθυμούν να ηγηθούν του συνδυασμού, τους Γιάννη Κολοβό και Δημήτρη Τραπεζιώτη.
Η συνέλευση, όπως και αναμενόταν, δεν κατέληξε σε κάποια πρόταση αλλά καθώς επιβεβαιώθηκε πως και τα δύο πρόσωπα έχουν επιρροή σε διαφορετικά τμήματα και τάσεις του στελεχιακού δυναμικού, αποφασίστηκε να συνεχιστεί επί της ουσίας η διαβούλευση αλλά πλέον στη γραμματεία της οργάνωσης Αγρινίου για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ελάχιστων ημερών. Εάν η διαδικασία παραμείνει σε αδιέξοδο, δηλαδή χωρίς να αποσυρθεί η μία υποψηφιότητα τότε θα είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να στηθεί η εσωκομματική κάλπη.
Πολλά στελέχη φέρονται πλέον προβληματισμένα που η διαδικασία δείχνει να πλατειάζει την ώρα που απέμεινε μόνο ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για να συμπληρωθεί το παζλ των υποψηφιοτήτων για τη δημαρχία Αγρινίου. Δεν αποκλείεται μάλιστα το θέμα να οδηγηθεί στην Κουμουνδούρου και να κληθεί αυτή να επιλέξει μεταξύ των δύο προσώπων εάν δεν υπάρχει κατάληξη των διεργασιών σ’ ένα πρόσωπο ενώ δεν λείπουν και εκτιμήσεις για τρίτη λύση.
Σήμερα πάντως διαφάνηκε ένας διχασμός μεταξύ των στελεχών στο ποιον θεωρούν ότι πληροί περισσότερα κριτήρια για να ηγηθεί ενώ μόνο η τάση τηςΑριστερής Πλατφόρμας εμφανίζεται να τάσσεται απόλυτα υπέρ του Γιάννη Κολοβού, οι άλλες τάσεις εμφανίζονται διχασμένες. Το κλίμα πάντως στη συνέλευση σήμερα χαρακτηρίζεται θετικό και η διαδικασία κύλησε ήρεμα.

DSCN8065

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.