Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου: Να απομακρυνθεί άμεσα ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

mesologginosokomeio

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να βάλει φρένο στις υπερβολικές ενέργειες του διοικητή Γ.Κ. Νοσοκομείου Μεσολογγίου και να τον απομακρύνει άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ορισμένοι ακόμη και σήμερα συμπεριφέρονται απέναντι στην πόλη του Μεσολογγίου σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Σαν να μην έχουν λάβει και το πρόσφατο μήνυμα των βουλευτικών εκλογών στις 20-9-2015.
Ο λόγος για τον απερχόμενο Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Κυριακόπουλο, ο οποίος συνεχίζει να προκαλεί με την συμπεριφορά και την εν γένει πρακτική του.
Στα τελευταία κατορθώματά του περιλαμβάνονται οι προθέσεις για μεταφορά γιατρών της γυναικολογικής – μαιευτικής κλινικής στο Αγρίνιο, την μεταφορά γιατρών μονήρους ειδικότητας νεφρολόγου, ΩΡΛ, οφθαλμίατρου και ουρολόγου, καθώς και την μεταφορά λειτουργιών των γραφείων προμηθειών, μισθοδοσίας και του τμήματος πληροφορικής.
Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου απευθύνεται προς πάσα κατεύθυνση και ειδικότερα στη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και δηλώνει ότι:
• Η λειτουργική αναβάθμιση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου δεν είναι διαπραγματεύσιμη.
• Εχθρικές ενέργειες όπως η μεταφορά γιατρών και κλινικών μας βρίσκουν ολοκληρωτικά αντίθετους.
• Η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και η 6η ΥΠΕ να βάλει φρένο στις συνειδητές ενέργειες του απερχόμενου Διοικητή και να τον απομακρύνουν ΑΜΕΣΑ.
• Η τοπική κοινωνία και οι φορείς οφείλουν για μια ακόμη φορά να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.
• Η στελέχωση με το απαιτούμενο προσωπικό όπως κατ’ επανάληψη έχουν ζητήσει οι εργαζόμενοι αποτελεί επείγουσα προτεραιότητα.
Η Δημόσια Υγείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Άμεση εφαρμογή του νόμου 4232/9-7-2015, άρθρο 16, που αφορά αντικαταστάσεις Διοικητών.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. pol

    Φαίνεται ότι το στοίχημα της χρηστής διοίκησης έχει χαθεί ,από τις αρχές Διοίκησης των Νοσοκομείων Αγρινίου – Μεσολογγίου ( τα ονομαζόμενα διασυνδεόμενα Νοσοκομεία Αιτ/νίας) από χρόνια τώρα αναξιοκρατία, αυταρχισμός και με ότι αυτό συνεπάγεται για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στον πολίτη.Μετά τη δημοσίευση του νέου οργανισμού του νοσοκομείου έκανε τοποθετήσεις επιλεκτικά, καταστρατηγώντας την νομιμότητα και το δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα.
    Φυσικά, το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι διαιωνίζεται μία κατάσταση, όπου λαμβάνουν θέσεις ευθύνης και εξελίσσονται αστραπιαία υπάλληλοι, οι οποίοι ουδέποτε προηγουμένως έχουν περάσει από οποιαδήποτε διαδικασία αντικειμενικής και αξιοκρατικής κρίσης, καθώς δεν έχουν γίνει θεσμοθετημένες κρίσεις προϊσταμένων εδώ και πάνω από επτά χρόνια. Μια από τα ίδια έως και σήμερα όλα μπάχαλο δεν ιδρώνουν τα αυτιά κανενός ούτε των Υπεάρχων ούτε των Υπουργών ούτε κανενός αρμοδίου – αναρμοδίου. Μονο για εγκαίνια είναι όλοι τους με πλάκες και ταφόπλακες.
    Και πίσω όλα συντρίμμια για τον πολίτη που πληρώνει σαν Μλ@@@κας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.