Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Συσπείρωση και επιχειρηματιών για Παναιτωλικό

Συσπείρωση και επιχειρηματιών για Παναιτωλικό

…αλλά και άνθρωποι του αθλητισμού  έχουν  εκφράσει ενδιαφέρον

 

Ίσως είναι η πρώτη φορά που φαίνεται μια αχτίδα αισιοδοξίας στην επόμενη μέρα του Παναιτωλικού. Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr ένα μπλοκ επιχειρηματιών από την περιοχή έχει  εκφράσει τη θέληση να ασχοληθεί ενεργά και να συσπειρωθεί και στο οικονομικό κομμάτι. Παράλληλα υπάρχει κινητοποίηση και στο κομμάτι της σύστασης του Δ.Σ. που για πρώτη φορά περιλαμβάνει και ανθρώπους του αθλητισμού. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα πάντως πρόκειται για σοβαρούς ανθρώπους που έχουν και οικονομική οντότητα αλλά που πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να τρέξουν τον Παναιτωλικό. Σε καμία περίπτωση δηλαδή δεν θέλουν να θεωρηθεί ότι υπάρχουν “εδώ και τώρα” τα χρήματα που θα διασφαλίσουν το μέλλον της ομάδας. Για το λόγο αυτό δεν βγαίνουν προς το παρόν και οι επαγγελματικές τους ιδιότητες, τόσο σε όσους μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά, όσο και για όσους μπορούν να συγκροτήσουν το επόμενο Δ.Σ.. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν σοβαρή πρόθεση για την ομάδα.

Πολύ σημαντική παράμετρος επίσης είναι ότι το σχήμα που ψάχνει να βρει το βηματισμό του έχει υπόψη του τρία πράγματα: α) θέλει να έχει μέσα στο Δ.Σ. αν γίνεται μια συνέχεια της ομάδας από πριν, κατά προτίμηση τον ίδιο το Φώτη Κωστούλα, που έχει δηλώσει ότι θέλει να βοηθήσει και με την τεχνογνωσία του αλλά αναλαμβάνοντας και κάποιους τομείς που αλλιώς χρειάζονται οικονομική επιβάρυνση β) η λύση της “περιφοράς” των μετοχών στον Ερασιτέχνη και μετά αλλού είναι μια κινητή βόμβα καθώς ενέχει τεράστιους οικονομικούς κινδύνους, που μόνο από την Εφορία μπορεί να αποβούν μοιραίοι και γ) βασικό στοιχείο, είτε πάει η ομάδα στο Πρωτοδικείο είτε όχι, είναι να υπάρχουν άνθρωποι να φτιάξουν ένα αξιόλογο σχήμα και αν γίνεται να ξέρουν τι χρειάζεται μια ομάδα που έπαιζε στη Σούπερ Λίγκ και την Τετάρτη θα πάει στα αρμόδια όργανα για να τα εκθέσει.

Πάντως, υπάρχουν και μεγάλες δυσκολίες στο εγχείρημα, καθώς ο κ. Κωστούλας δεν φαίνεται να διαφοροποιήθηκε κάπου και να θέλει ο ίδιος να μπει στο νέο Δ.Σ. ενώ πρέπει να γίνουν και σωστές κινήσεις επικοινωνιακά ώστε να μην “καεί” το νέο σχήμα. Για παράδειγμα το τελευταίο που θα ήθελαν και οι ιδιώτες και οι άνθρωποι του αθλητισμού που θα εμπλακούν, θα ήταν να ακούν την κοινή γνώμη να λέει ότι “δεν άλλαξε τίποτε” ή να επικρατεί η καχυποψία για το που πρόσκειται το κάθε μέλος του Δ.Σ. Σε κάθε περίπτωση όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο αισιόδοξα από ότι ήταν πριν από μια εβδομάδα.

Γ.Σ.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.