Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, 2019

Σφοδρή κριτική από τον Γιάννη Λύτρα για το νερό στο Δήμο Ξηρομέρου

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξηρομέρου Γιάννης Λύτρας εγκαλεί τον Δήμαρχο Πυθαγόρα Σαμαρά και διαμαρτύρεται εντονότατα γιατί δεν προχώρησε στη λήψη απολύτως κανενός μέτρου και το κυριότερο δεν ενημέρωσε άμεσα, ως όφειλε, τους δημότες, προκειμένου να σταματήσουν να πίνουν από το μολυσμένο και άκρως επικίνδυνο για την δημόσια υγεία νερό.
     Η ανακοίνωση του Γιάννη Λύτρα επισημαίνει:…..
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ
16/4/2012
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ 
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΠΡΟΣ 
 ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
Κ. ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΣΑΜΑΡΑ
Κύριε Δήμαρχε,
    Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα στο διαδίκτυο (mytikas press, xiromero news) ότι στις 12/4/2012 παραλάβατε έγγραφο από τη διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της περιφέρειάς μας το οποίο αναφέρει ότι το νερό της ύδρευσης στο σύνολο των τοπικών κοινοτήτων  του δήμου μας με έλεγχο που πραγματοποίησε η ως άνω υπηρεσία είναι ακατάλληλο για πάσα χρήση (πόσιμο-μαγείρεμα και υγιεινή κουζίνας).
    Διαμαρτύρομαι κ. Δήμαρχε εντονότατα γιατί ένα τόσο σοβαρό θέμα τόσον εγώ ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης όσο και οι δημότες μας το πληροφορούμαστε από το διαδίκτυο. Χωρίς την πρέπουσα ενημέρωση από το Δήμο.
     Επειδή δεν έχει το δικαίωμα κανείς να παίζει με την υγεία των κατοίκων:
     Σας ζητώ να προχωρήσετε στην άμεση ενημέρωση των δημοτών μας ως έχετε υποχρέωση από το νόμο καθώς και σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται και θα έπρεπε ήδη να είχατε κάνει προκειμένου να αποκατασταθεί η ποιότητα του νερού.
      Με την υγεία των δημοτών μας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει κανείς. Οι ενέργειες που θα έπρεπε να είχαν γίνει, κάντε τις έστω τώρα. Διαφορετικά σας δηλώνουμε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνει ο νόμος.
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ
 επικεφαλής αντιπολίτευσης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.