Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην εθνική οδό

” Άγιο” είχαν οι δύο οδηγοί

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι , όταν αυτοκίνητο τύπου Τζιπ συγκρούστηκε με σφοδρότητα πλαγιομετωπικά με άλλο διερχόμενο όχημα.
Το ατύχημα συνέβη μεταξύ του ΚΤΕΛ Αγρινίου και του κόμβου του Νοσοκομείου, στο ύψος του οικισμού «Ελευθερία», κοντά στην είσοδο για τον Άγιο Ιωάννη Ρηγανά. Από την σύγκρουση διεκομίσθη με ελαφρά ευτυχώς τραύματα και περισσότερο για προληπτικούς λόγους ο νεαρός οδηγός του τζιπ.
Η Τροχαία Αγρινίου που έσπευσε στο σημείο έκλεισε για λόγους ασφαλείας τον δρόμο και η κίνηση των διερχόμενων οχημάτων για καποιο χρονικό διάστημα διεξαγόνταν από τους παράδρομους.

Κων/νος Χοδρός- sinidisi.gr

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. pol

    Λίγο η άναρχη οδήγηση, λίγο η απαράδεκτη σχεδίαση του δρόμου που δρόμο να τον κάνει ο θεός!!! κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα θα έχουμε τροχαία ατυχήματα, ας ευχηθούμε όχι σοβαρά.

  2. notis

    Ας ξαναπέσουμε για άλλη μια φορά από τα σύνεφα……..αφου ο δρόμος που ο θεος να τον κάνει είναι εγκληματικός…..κάθε μέρα περνάμε , τον ξέρουμε και πάλι αν δε δώσεις ιδιαίτερη προσοχή κινδυνεύεις….ήμαρτον…πως επέτρεψαν να γίνει ένα τέτοιο έκτρωμα ??? ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΝΗΣΙΔΑ ΚΟΜΒΟ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΑ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ….

  3. ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    Τα κολωνάκια στο Κτελ αν και μπήκαν…..τα μισά έχουν ήδη καταστραφεί.Δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα.Μόνο μπαριέρα στη μέση του δρόμου απο το νοσοκομείο μέχρο το κόμβο του σταδίου θα λύσει το πρόβλημα αλλιώς κάθε εβδομάδα θα έχουμε θύματα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.