Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Σφράγιση καταστημάτων από το Δήμο Αμφιλοχίας

Σφράγιση καταστημάτων από το Δήμο Αμφιλοχίας

amfilochia-400x299Στη σφράγιση τριών καταστημάτων που στερούνταν άδεια λειτουργίας ή είχαν βεβαιωμένες παραβάσεις προχώρησε ο Δήμος Αμφιλοχίας.

Ειδικότερα, στο Λουτρό τη σφράγιση καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος γιατί η λειτουργία της επιχείρησής της δεν είναι νόμιμη αφού στερείται την απαιτούμενη από το νόμο άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος, σύμφωνα και με το ανωτέρω σχετικό έγγραφο του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας. Η σφράγιση του καταστήματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 και θα είναι επ’ αόριστον ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος από την ίδια και αίρεται αυτοδίκαια με την υποβολή στην υπηρεσία πλήρους φακέλου δικαιολογητικών για χορήγηση άδειας.
Τη σφράγιση καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος στην τοπική κοινότητα Μαλεσιάδας της Δημοτικής Ενότητας Ινάχου, γιατί η λειτουργία της επιχείρησής του δεν είναι νόμιμη αφού στερείται την απαιτούμενη από το νόμο άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος, σύμφωνα και με το ανωτέρω σχετικό έγγραφο του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού.
Η σφράγιση του καταστήματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 15:30 και θα είναι επ’ αόριστον ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος από τον ίδιο και αίρεται αυτοδίκαια με την υποβολή στην υπηρεσία μας πλήρους φακέλου δικαιολογητικών για χορήγηση άδειας.
Στην Αμφιλοχία μετά από παραβάσεις που βεβαιώθηκαν από τις αρμόδιες αρχές ΕΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ (3) συνολικά των διατάξεων που ισχύουν κάθε φορά, για την κοινή ησυχία, την λειτουργία μουσικής, παραβίαση των όρων & προϋποθέσεων της κατεχόμενης άδειας λειτουργίας μουσικής, παραβίαση ωραρίου λειτουργίας, απασχόληση προσωπικού χωρίς άδεια εργασίας.

www.e-maistros.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.