Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Σφράγισμα στο ιδιωτικό γηροκομείο

Για απλήρωτα ενοίκια

Kλείνει πλέον ο ιδιωτικός οίκος ευγηρίας στο Αγρίνιο . Αρχικά το ιδιωτικό γηροκομείο επιχειρήθηκε να σφραγιστεί προ 40 ημερών περίπου σε εκτέλεσε απόφασης της  Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας καθώς η επιχείρηση δεν διέθετε άδεια λειτουργίας . Τότε  αποφασίστηκε η αναστολή εκτέλεσης της απόφασης ωστόσο η  ώρα όμως του κλεισίματος έφθασε σήμερα καθώς σε βάρος της επιχείρησης υπάρχει δικαστική εντολή έξωσης λόγω απλήρωτων ενοικίων.

Στο γηροκομείο μετέβη ιατρός του Νοσοκομείου για να  γνωματεύσει για την κατάσταση των ηλικιωμένων εκ των οποίων (21 συνολικά)  ένας μεταφέρεται στο Νοσοκομείο, η συντριπτική πλειοψηφία στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Aγρινίου και ελάχιστοι σε σπίτια οικίων τους.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η ιδιοκτήτρια που ένιωσε αδιαθεσία μετά από στιγμές έντασης οι οποίες όπως είναι φυσικό υπήρξαν στο χωρό και μετά από διαμαρτυρίες συγγενών των ηλικιωμένων. Πολλοί συγγενείς είναι  σφόδρα δυσαρεστημένοι με τις εξελίξεις καθώς δεν είχαν επαρκή ενημέρωση για το επικείμενο (σημερινό) κλείσιμο (επιρρίπτουν ευθύνες στην ιδιοκτησία) ενώ και οι ηλικιωμένοι παρακολουθούν αμήχανα και στενάχωρα όσα διαδραματίζονται γύρω τους.

 

 

 

Η πλειοψηφία των ηλικιωμένων μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου (απ΄όπου η φωτό)

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.