Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Σφυρίζει ο Δασκαλόπουλος. Ποια η “προϊστορία” του με Παναιτωλικό

Σφυρίζει ο Δασκαλόπουλος. Ποια η “προϊστορία” του με Παναιτωλικό

Σφυρίζει ο Δασκαλόπουλος . Ποια η προϊστορία του Παναιτωλικό.

Ο 32χρονος κορίνθιος Γιώργος Δασκαλόπουλος ορίστηκε να διευθύνει το ματς της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού. Ο νεαρός διαιτητής που προβιβάσθηκε φέτος στη μεγάλη κατηγορία θα έχει για βοηθούς του τους κ. Σταθόπουλο (Ηλείας) και Αναστόπουλο (Αρκαδίας) ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Δελφάκης (Αρκαδίας) και παρατηρητής ο κ. Μπέγκος (Αργολίδας).

Ανάμικτα συναισθήματα προκαλεί στους φίλους του Παναιτωλικού ο εν λόγω διαιτητής καθώς με το συγκεκριμένο ρέφερι ο Παναιτωλικός έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα ενώ αν κρίνει κανείς από τα μέχρι στιγμής σφυρίγματά του απέναντι στον Παναιτωλικό δε μπορεί να πει ότι ήταν και τα πιο αντικειμενικά..
Συγκεκριμένα και τη σεζόν 2009-2010 ο κ. Δασκαλόπουλος είχε διευθύνει τον αγώνα Εθνικός-Παναιτωλικός (0-0) στο γήπεδο του ελληνικού έχοντας μια διαιτησία άκρως μεροληπτική υπέρ των γηπεδούχων ενώ την ίδια σεζόν ήταν ο άρχοντας του αγώνα και στην ήττα του Παναιτωλικού στην Ηλιούπολη με 2-0 με σαφώς ευνοϊκά για τους γηπεδούχους σφυρίγματα.
Την περσινή σεζόν που ο Παναιτωλικός κατέκτησε το πρωτάθλημα τον βρήκε μπροστά του για πρώτη φορά στον εκτός έδρας αγώνα με Καρδίτσα (0-1) όπου και ο κ. Δασκαλόπουλος αν και ήταν «πενηντάρης» στο πρώτο ημίχρονο στο δεύτερο μέρος και κάτω υπό τις πιέσεις των γηπεδούχων σαφώς και μερολήπτησε υπέρ τους. Ο επόμενος αγώνας με Δασκαλόπουλο συνοδεύτηκε με ήττα για τον Παναιτωλικό όταν και έχασε στη Ρόδο από τον τοπικό Διαγόρα με 2-0 με το διαιτητή να περνάει μάλλον απαρατήρητος ενώ το ίδιο απαρατήρητος πέρασε και στο περσινό ματς του δευτέρου γύρου στο Αγρίνιο ξανά με την Αναγέννηση Καρδίτσας όπου και ο Παναιτωλικός είχε επικρατήσει εύκολα με 3-1.
Φέτος για τη Super League έχει διευθύνει μέχρι στιγμής τρία ματς εκ των οποίων στα δύο επικράτησαν οι γηπεδούχοι και στο ένα οι φιλοξενούμενοι. Συγκεκριμένα ο Γ. Δασκαλόπουλος ήταν διαιτητής στους αγώνες Πανιώνιος-ΑΕΚ 0-1, Ατρόμητος Αθηνών-Πας Γιάννινα 1-0 και Παναθηναϊκός-Πας Γιάννινα 3-1.
Στατιστικά αν το δει κανείς ο Παναιτωλικός σπάνια φέρνει ισοπαλία με το συγκεκριμένο ρέφερι ενώ και ο ίδιος συνήθως «βγάζει» νικητές στα ματς που διευθύνει με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται…
Περικλής Καπούλας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.