Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Σχολείο αύριο για τον Παναιτωλικό

Σχολείο αύριο για τον Παναιτωλικό

Συνεχίζοντας την επαφή με τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με στόχο να διευρύνουμε με κοινή προσπάθεια το μέτωπο για την καταπολέμηση της βίας και του ρατσισμού, αντιπροσωπείες ποδοσφαιριστών συνοδευόμενοι από εκπροσώπους του τεχνικού επιτελείου, της διοίκησης, αλλά και του Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας, θα επισκεφτούν αύριο Τετάρτη Σχολεία του νομού.

Συγκεκριμένα ένα γκρουπ θα επισκεφτεί (ώρα 11.00 π.μ.) το Γυμνάσιο, το Λύκειο και το ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας, και ένα δεύτερο γκρουπ (ώρα 10.30 π.μ.) το 3o και 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου.Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων θα γίνουν ομιλίες και συζητήσεις για θέματα βίας και ρατσισμού, ενώ οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός προτρέπει τους μαθητές να συμμετάσχουν με κείμενα, ζωγραφιές, συνθήματα κατά της βίας και του ρατσισμού, τα οποία θα συμπεριλάβει σε έκδοση που ετοιμάζει και θα διανεμηθεί στην περιοχή, επιβραβεύοντας με δώρα τις καλύτερες συμμετοχές. Επίσης, τους καλεί να πάρουν μέρος σε τουρνουά ποδοσφαίρου τον Ιανουάριο, με τη συμμετοχή ομάδων Γυμνασίων – Λυκείων που θα αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό, παρουσία όλων των μαθητών του νομού στις κερκίδες του γηπέδου μας.

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.