Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας αποκτά και το Μεσολόγγι!

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας αποκτά και το Μεσολόγγι!
Μας εστάλη δελτίο τύπου από την Ι.Π.Μεσολογγίου, όπου ανακοινώνεται η ίδρυση σχολείου Δεύτερης ευκαιρίας, το οποίο θα λειτουργήσει άμεσα, ως τα τέλη Μαρτίου.Μέχρι στιγμής σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας υπήρχε μόνο στο Αγρίνιο, το οποίο στεγάζονταν στο σχολικό κτηριακό συγκρότημα που βρίσκεται στα παλιά τρένα.
Ως γνωστόν το σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες που δεν φοίτησαν η εγκατέλειψαν το Γυμνάσιο.Ανήκει στο θεσμό της Δια Βίου μάθησης και μέχρι στιγμής ο θεσμός αυτός είχε μεγάλη ανταπόκριση πανελλαδικά, καθώς πολλοί ενήλικες έσπευσαν να γραφτούν σε αυτό.
Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας προσφέρει στους εκπαιδευόμενους μεταξύ άλλων Τίτλο Σπουδών ισότιμο με απολυτήριο Γυμνασίου, γνώση αγγλικής γλώσσας και τη χρήση υπολογιστών.
Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου,”τα μαθήματα γίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή απογευματινές ώρες(16.30-20.30) και η φοίτηση διαρκεί δυο εννεάμηνα.
Επίσης ξεκίνησαν η υποβολή αιτήσεων εγγραφής στο Γραφείο της Αντιδημάρχου Μεσολογγίου κ. Ειρήνης Καρατσώρα – Νατσικώστα (Ι.Ι. Μάγερ, τηλ. 2631051767-2631055124).”
Πολύ καλό το νέο αυτό και για τους άνεργους εκπαιδευτικούς της πόλης καθώς το νέο σχολείο θα ανοίξει νέες θέσεις εργασίας
Υ.Γ Που είσαι Θύμιο να κόψεις τις κορδέλες και στο Μεσολλόγγι και να δείς τα παιδιά σου να προκόβουν!Γιατί έφυγες;!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.