Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Σύλλογος Πηγαδίων:Καταγγελία -προειδοποίηση για το δρόμο Πηγάδια –Πεντάλοφο

Σύλλογος Πηγαδίων:Καταγγελία -προειδοποίηση για το δρόμο Πηγάδια –Πεντάλοφο

6038240_origΟ σύλλογος του χωριού Πηγάδια Ξηρομέρου καταγγέλλει την κακή οδοποιία του δρόμου  από Πεντάλοφο προς Πηγάδια,με τις πολλές λακκούβες που καθιστούν ιδιαίτερα επικίνδυνη την οδήγηση.

Μετά από πολλές καταγγελίες χωριανών μας, ο δρόμος από Πεντάλοφο προς Πηγάδια,παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνος για όποιον δεν τον γνωρίζει.Σε κάποιο σημείο του δρόμου υπάρχουν δύο μεγάλες λακκούβες,δεξιά αλλά και αριστερά του δρόμου που έχουν προξενήσει ουκ ολίγες φορές πολλά προβλήματα στα αυτοκίνητα κατοίκων των γύρω χωριών.Αν είσαι τυχερός θα σπάσει μόνο η ζάντα ή κάποιο λάστιχο. Αν δεν είσαι τυχερός μπορεί να πάθεις μεγαλύτερη ζημιά. Πολλοί συγχωριανοί αν και γνώριζαν την κατάσταση του δρόμου δεν μπορούσαν να αποφύγουν τις αμέτρητες λακκούβες που βρίσκονται στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να πάθουν ζημιά τα αυτοκίνητα τους…..
Μεγαλύτερο ειναι το πρόβλημα όταν βρέχει και γεμίζουν με νερό . Ευτυχώς δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα θύματα και καλό θα ήταν να διορθωθούν πριν υπάρξουν… Ο τοπικός πρόεδρος Πενταλόφου μίλησε με φορείς της περιφέρειας, τους πήγε στο σημείο με τις λακκούβες, είδαν την ακαταλληλότητα του δρόμου και δεσμέυτηκαν ότι θα το φτιάξουν σύντομα.
Όσοι κατέβουν για τις εκλογές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί περνώντας απο το συγκεκριμένο δρόμο.
Θα αναφέρουμε κάποια περιστατικά με ζημιές που προκλήθηκαν στα αυτοκίνητα χωριανών μας και όχι μόνο.
1. Διερχόμενο περιπολικό, περνώντας απο τη συγκεκριμένη περιοχή, έπεσε μέσα στις λακκούβες με αποτέλεσμα να σκάσει το λάστιχο του οχήματος.
2. Ο συγχωριανός μας Κώστας Νταβαρίνος, έπεσε μέσα στις λακκούβες κι έσκασε το λάστιχο, έσπασε η ζάντα και το αμορτισέρ του αυτοκίνητου του.
3. Ο συγχωριανός μας Αποστόλης Μίχας,ο οποίος αν και γνώριζε το σημείο δεν κατάφερε να αποφύγει τις λακκούβες, έπεσε μέσα και το αποτέλεσμα ηταν μια σπασμένη ζάντα.
Γνωρίζουμε κι άλλα περιστατικά. Όποιος έχει προσωπική εμπειρία με το συγκεκριμένο θέμα ας αφήσει το σχόλιο του για να δεί ο κόσμος την κατάσταση και να καταλάβουν οι αρμόδιοι τη σοβαρότητά της.

 
 
 
 
 
syllogosimanina

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.