Τρίτη, Δεκέμβριος 10, 2019

Σύναξη Γαλούνη με φόντο τη δημαρχία!

Γαλουνης Ίσως στο δήμο Ξηρομέρου τα όργανα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ηχούν πιο δυνατά απ΄ όλους του δήμους. Σε άλλες περιοχές οι κινήσεις προς το παρόν είναι μετρημένες,  για το δημαρχείο του Αστακού όμως εμφανίζονται πολλοί μνηστήρες.Ανοιχτά πλέον κινείται και ο πρώην δήμαρχος Αλυζίας Ερωτόκριτος Γαλούνης που απ΄ ότι φαίνεται η σύμπραξη του με τον Γιάννη Λύτρα  ήταν περιστασιακή το 2010, όταν συμπαρατάχθηκαν, στηρίχθηκαν από το ΠΑΣΟΚ,  και τελικώς η παράταξη τους έχασε από τον Π.Σαμαρά. Πλέον οι κινήσεις Γαλούνη είναι ολοφάνερες και θα πρέπει ν’ αναμένεται  η αντίδραση Λύτρα. Να ξεκαθαρίσει δήλαδή αν θα διεκδικήσει και ο ίδιος ή όχι τη δημαρχία. Συμπέρασμα πάντως πως οπως στην παράταξη του Π.Σαμαρά  έτσι και στην αντιπολίτευση συνοχή δεν υπάρχει και καταγράφονται διαφορετικές προσωπικές στρατηγικές. Συμπέρασμα επίσης πως δεκαετίες τώρα στις διεργασίες ανακυκλώνονται τα ίδια πρόσωπα…

Αφορμή για το σχόλιο μας είναι το ακόλουθο δημοσίευμα του  xiromeritis.blogspot.gr:

Παρών στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Ξηρομέρου εν όψει των προσεχών Δημοτικών εκλογών το Μάη του 2014 δήλωσε ο Ερωτόκριτος  Γαλούνης Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξηρομέρου .

Σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη 20/08/2013το βράδυ  στην παραλία του Αστακού έγινε η πρώτη συνάντηση με πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών απο την δημοτική ενότητα Αστακού.

Παρόντες σε αυτή την συνάντηση ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Κυριάκος Κώστας Λαινάς, Φώτης Λιβάνης και Σπύρος Λυμπεράτος.

Και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων 

1) Μπαμπίνη Θεόδωρος Ζαρκαδούλας 

2)Βλυζιανών Δημήτριος Ζαρκαδούλας 

3)Βασιλόπουλο Δημήτριος Πλιαμέρης 

4) Καραΐσκάκη Απόστολος Σόμπολος 

5) Χρυσοβίτσα Σπύρος Ζορμπάς

Και πολλοί τοπικοί σύμβουλοι απ’ όλες τις τοπικές κοινότητες  της Δ.Ε. Αστακού.Αξιοσημείωτο είναι ότι στη συνάντηση αυτή ήταν παρών και ο επιχειρηματίας Πανταζής Απόστολος ( προσωπικός φίλος του κ. Γαλούνη ), ο οποίος δήλωσε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις για δήμαρχο Ξηρομέρου τον κ. Γαλούνη.   

Περισσότερες φωτογραφίες  από τη συνάντηση του Ερ. Γαλούνη εδώ:  http://xiromeritis.blogspot.gr/2013/08/blog-post_2593.html

ΓΑΛΟΥΝΗΣ 5

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.