Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Σύντομα συνάντηση τοπικού ΤΕΕ με Καλογιάννη για τα δημόσια έργα

Σύντομα συνάντηση τοπικού ΤΕΕ με Καλογιάννη για τα δημόσια έργα

Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας πρόσφατα με επιστολή του προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας , Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρο Καλογιάννη έθεσε τα θέματα της  εξέλιξης των μεγάλων δημοσίων έργων στην Αιτωλοακαρνανία (ΑΚΤΙΟ – ΑΜΒΡΑΚΙΑ, ΑΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ Ν.Ε.Ο. ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) και για τα λειτουργικά συναφή έργα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Ανάλογη παρέμβαση έγινε προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας , Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και από το ΤΕΕ Ηπείρου με την οποία επισημάνθηκαν αντίστοιχα προβλήματα σε έργα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Κατόπιν αυτών απαντητική επιστολή εστάλη από τον αναπληρωτή υπουργό Σταύρο  Καλογιάννη  προς το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας αλλά και το ΤΕΕ Ηπείρου με την οποία δίδεται το στίγμα για τις προσπάθειες που γίνονται από πλευράς Υπουργείου για την συνέχιση των έργων και προτείνεται ενημερωτική συνάντηση με θέμα τόσο την εξέλιξη των έργων αυτών αλλά και τις συμβάσεις παραχώρησης (ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ – ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ). Η συνάντηση αυτή δρομολογείται για το τέλος του μηνός.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.