Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Σύσκεψη για τα πανεπιστημιακά τμήματα

Σύσκεψη για τα πανεπιστημιακά τμήματα

κατάληψη-πανεπιστήμιο2Στο Αγρίνιο έφτασε, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, σήμερα το πρωί, η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κα Βενετσάνα Κυριαζοπούλου και ο αντιπρύτανης κ. Αγγελόπουλος.
Στον χώρο που στεγάζονται τα πανεπιστημιακά τμήματα, την Πρύτανη και τον αντιπρύτανη υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Ν. Καζαντής.
Ο κ. Αγγελόπουλος αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο πρόβλημα της υποχρηματοδότησης, ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο εγκατάστασης φωτοβολταϊκών, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για τα τρία τμήματα. Ανέφερε ακόμη, για το θέμα της σίτισης, πως η προσωρινή λύση θα είναι πιθανότατα η απευθείας ανάθεση του έργου σε επαγγελματία (αναμένεται να είναι επιχείρηση στο Αγρίνιο), μέχρι τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και την ανάδειξη του αναδόχου, κάπου στις αρχές Ιουνίου.
Ο δήμαρχος Αγρινίου έχει ήδη έρθει σε επαφές με επαγγελματίες της περιοχής προκειμένου να αναλάβουν από αύριο κιόλας και να ανοίξει η λέσχη,που αναμένονταν να έχει ξεκινήσει να λειτουργεί από σήμερα. Ο κ. Παπαναστασίου θα συναντηθεί και με κάποιους ακόμη επαγγελματίες της περιοχής σήμερα το απόγευμα, οπότε και θα πρέπει να έχει οριστικοποιηθεί το ποιος θα αναλάβει προσωρινά.
Αυτή την ώρα πάντως είναι σε εξέλιξη κλειστή σύσκεψη μεταξύ της Πρυτάνεως, του αντιπρύτανη και υπηρεσιακών παραγόντων του Πανεπιστημίου για συζήτηση πάνω σε επιμέρους ζητήματα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.