Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Τουριστική ιστοσελίδα από το Δήμο Αγρινίου

1 2 3Τεχνική σύσκεψη με θέμα την ενημέρωση των εμπλεκόμενων φορέων σχετικά με την ολοκλήρωση της τουριστικής ιστοσελίδας του Δήμου Αγρινίου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014, στην παλαιά αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το περιεχόμενο και τον τρόπο λειτουργίας της, παρουσίασαν λεπτομερώς φοιτητές του ΜΒΑ «Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων» και η ερευνητική ομάδα υποψηφίων διδακτόρων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων με την επιστημονική καθοδήγηση του Επίκουρου Καθηγητή Μάρκετινγκ κ. Προκόπη Θεοδωρίδη, οι οποίοι εργάστηκαν για τη συλλογή, επεξεργασία και διαμόρφωση όλων των στοιχείων και πληροφοριών για τη δημιουργία του ιστότοπου.
Το περιεχόμενο της διαδικτυακής πλατφόρμας θα επικαιροποιείται συνεχώς, ώστε οι χρήστες και οι επισκέπτες να σχεδιάζουν το ταξίδι τους με γνώμονα την εκτενή ενημέρωση και την πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο που θα εμπλουτίσει την εμπειρία της αναψυχής στο Δήμο Αγρινίου.
Οι παρευρισκόμενοι φορείς (ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε., Ένωση Ξενοδόχων Αιτ/ νίας, AGRINO, Σύλλογος παραγωγών λαϊκών αγορών, Κυνηγετικός Σύλλογος Αγρινίου, Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Αγρινίου, ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ , Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου , Ορειβατικός Σύλλογος Αγρινίου) σχολίασαν θετικά την πρωτοβουλία του Δήμου Αγρινίου για την συγκέντρωση και αξιοποίηση όλων των πληροφοριακών στοιχείων και εικόνων που υπήρχαν διάχυτες στο διαδίκτυο σε ένα κεντρικό και δυναμικό site, που φιλοδοξεί να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο και σημείο αναφοράς για τον κλάδο των επαγγελμάτων του Τουρισμού, για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και για τους επισκέπτες του Δήμου Αγρινίου.
Η λειτουργία του τουριστικού site σε συνδυασμό με την λειτουργία του Κέντρου Πληροφόρησης του Δήμου Αγρινίου που θα στεγαστεί στην Παλαιά Λαχαναγορά του Δήμου Αγρινίου, θα συμβάλουν στην εξωστρέφεια και την προβολή του Δήμου Αγρινίου προσελκύοντας νέους επισκέπτες.
Η επίσημη παρουσίαση και λειτουργία του ιστοχώρου έχει προγραμματιστεί για το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου του 2014, οπότε οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν διαδικτυακά και σε βάθος το Δήμο Αγρινίου μέσα από το πλούσιο πρωτογενές περιεχόμενο σχετικά με τη γεωγραφία, ιστορία, θρησκεία, γαστρονομία, δραστηριότητες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΨΥΧΗ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ. ΕΔΩ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΕΔΩ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ.ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.

  2. Νίκος

    Δεν είναι αργά για να ξεκινήσουμε την τουριστική προβολή του Αγρινίου και μάλιστα τώρα που αρχίζει και σουλουπώνεται λίγο και μοιάζει πια με πόλη. Επιπλέον δεν νομίζω ότι τα πανεπιστήμια είναι μοχλός ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών.

  3. ΠΑΝΕ-6

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ? ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ ΝΙΚΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑ.ΠΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.