Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Σύσκεψη ΠΑΣΟΚ με Ευθυμίου ομιλητή(Video)

Σύσκεψη ΠΑΣΟΚ με Ευθυμίου ομιλητή(Video)

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμη εδώ» μονολογούσαν τα στελέχη που το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Ιmperial του Αγρινίου. Ικανοποιημένα από τη συμμετοχή στη συνάντηση με ομιλητή τον Πέτρο Ευθυμίου τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ελπίζουν σε καλύτερη εμφάνιση του κόμματος τους στις εκλογές της 17ης Ιουνίου έστω και αν τα δεδομένα είναι δύσκολα για το κόμμα τους.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση πάντως  το παρών έδωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές (απουσίασε η Σοφία Γιανακά), κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, όσα κατά κύριο λόγο θα συμμετέχουν στα κλιμάκια που θα εξορμήσουν σε όλες τις περιοχές του Νομού. Αποφασίστηκε εξάλλου η πραγματοποίηση πέντε ανοιχτών προεκλογικών συγκεντρώσεων.Το πρόγραμμα  των ομιλιών και των περιοδειών, θα δημοσιοποιηθεί το αμέσως επόμενο  διάστημα.    

Ο πρώην υπουργός Πέτρος Ευθυμίου ανέπτυξε τα κύρια σημεία της επιχειρηματολογίας με την οποία το ΠΑΣΟΚ οδεύει προς την κάλπη ενώ το λόγο πήρε και ο πρώην νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος.

Σήμερα εξάλλου αναμένεται να δημοσιοποιηθεί η λίστα του ΠΑΣΟΚ που θα περιλαμβάνει μια αλλαγή σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μάη, και η οποία θα αφορά τη συμμετοχή του πρώην αντινομάρχη Γ.Χριστογιάννη στη θέση της Ανθής Μιμή.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.