Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Σύσκεψη στο Μεσολόγγι για τις εξελίξεις στο ΤΕΙ

mail.google.comΜετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στην οποία κλήθηκαν να συμμετέχουν οι επικεφαλής των συνδυασμών του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αντικείμενο της σύσκεψης, ήταν η ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τις σχολές και τα τμήματα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας τα οποία διατηρούνται στο Μεσολόγγι, έτσι όπως αυτές διαμορφώνονται μετά από δικαστικές προσφυγές πολιτών και φορέων.
Με την ολοκλήρωση της συζήτησης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Α. Κότσαλος, ο Δήμαρχος Ν. Καραπάνος και οι εκπρόσωποι των συνδυασμών κ.κ. Κ. Αντωνίου, Ιωαν. Τέγας και Δ. Μακρής οι οποίοι παρευρέθηκαν, εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε κάθε νέα μετακίνηση ή ενδεχόμενη μεθόδευση περεταίρω αποδυνάμωσης των σχολών και των τμημάτων που εξακολουθούν να λειτουργούν. Επισημάνθηκε επίσης ότι το συνολικό ζήτημα που αφορά το ΤΕΙ, κάθε άλλο παρά θεωρείται ότι έχει λήξει για το Μεσολόγγι.
Στο πλαίσιο αυτό, την επόμενη εβδομάδα δρομολογούνται άμεσες ενέργειες και δράσεις, από τις οποίες προέχει η συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Μεσολογγίτης

    Μεσολογγι & Αγρινιο πρεπει να συμμαχησουν, αν θελουν να υπαρχει τριτοβαθμια εκπαιδευση στην Αιτωλοακαρνανία.
    Αλλιως η Πατρα θα αποτελειωσει τα παντα και μετα θα ειναι αργα πια για δάκρυα.
    Ας τα βρουμε μεταξυ μας, πριν τα παρει ολα η Πατρα και μετα θα μεινουμε με τις διαφωνιες ανα χειρας….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.