Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Αγρινίου με τον υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ

Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Αγρινίου με τον υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ

Η πορεία της διασύνδεσης(κατά κύριο λόγο)των νοσοκομείων Αγρινίου-Μεσολογγίου είναι το αντικείμενο της σύσκεψης που λαμβάνει χώρα από τη 1 και μετά στο Νοσοκομείο Αγρινίου.
Η σύσκεψη γίνεται υπό τον υποδιοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Κ. Πατσιαλό και περιλαμβάνει τις διοικήσεις των δυο νοσοκομείων, παρότι ένα πρόβλημα υγείας δεν επέτρεψε στον διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Πεφάνη να είναι παρών. Πρόκειται για μια από τις πολλές ανάλογες που προγραμματίζονται σε όλη την μεγάλη σε έκταση 6η ΥΠΕ με σκοπό τη πορεία διασύνδεσης ανάμεσα σε νοσοκομεία που έχουν συνενωθεί στους νομούς.
Αντικείμενο είναι όχι μόνο η οικονομική διασύνδεση αλλά και εκείνη των ανθρώπινων πόρων(να υπάρχει ισοκατανομή γιατρών ανάλογα με τις ανάγκες), αλλά και την διοικητική διασύνδεση σε βαθμό που να μπορούν τα δύο νοσοκομεία να μετέχουν σε διαγωνισμούς κλπ, ως ένας οργανισμός, κάτι που είναι και το μεγάλο στοίχημα αυτής της διαδικασίας.

Επίσης σύσκεψη έγινε και με το σωματείο των εργαζομένων του νοσοκομείου(θυμίζουμε ότι το νοσοκομείο βρίσκεται σε επίσχεση εργασίας από τις 20 Δεκεμβρίου)για τα θέματα που τους απασχολούν, όπου συζητήθηκε και το οικονομικό.Ο κ. Πατσιαλος και ο διοικητής κ. Κραμποκούκης τόνισαν ότι εξακολουθούν να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να πάρουν οι εργαζόμενοι τα δεδουλευμένα τους.Σημειωτέον ότι μετά από καιρό οι εργαζόμενοι είδαν λίγο “φως” καθώς πήραν τα νυχτερινά,τα Σ/Κ  και τις αργίες του Αυγούστου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.